kedd, december 22, 2015

Csillagkép nail art


Hát, nem ezt a nail artot terveztem mára, de csak ehhez voltak készen a képek. Pár nap múlva hozok posztot a karácsonyi manikűrömről is, de szerintem a hétre ennyi lesz a bejegyzés (plusz a vasárnapi inspirációs). Ez a mai nail art nagyon egyszerű, de annyira tetszik, hogy már második napja van rajtam, és még mindig nem tervezem lemosni. Karácsonyig ez lesz rajtam.
A manikűr sztárja az arany holdacska, ami (9 társával egyetemben) a Born Pretty Store-tól érkezett tesztelésre. Szerencsére elég picik, ráadásul meg vannak hajlítva, így jobban fekszenek a körömre. Ezüst színben is kapható, valószínűleg több értelme lett volna ezüstben rendelni :D Na pont ennyire értek a csillagászathoz, ez látszik a kis csillagképeimből is, de fejből ennyire futotta.


Alapnak a Zoya Dream-et használtam, bár a legideálisabb egy kék jelly lett volna arany (holo) glitterekkel, és akkor az abban lévő glittereket lehetett volna összekötni egy csillagképpé. Ugyanez persze ezüst verzióban még jobb lett volna (és van is ilyen lakkom, a Morgan Taylor Under the Stars, de nem akartam az arany holddal vegyíteni. Áh, át kellett volna ezt gondolnom a rendeléskor :S :D)
Na mindegy, így is nagyon tetszik. A csillagképeket úgy alakítottam ki, hogy először random felragasztgattam az arany glittereket, majd random összekötöttem őket a Mundo de Unas Gold nyomdalakkal. Magából a felfestett csillagképből is ki lehet indulni, és aztán ragasztgatni a glittereket. A holdat az Essence körömragasztójával ragasztottam fel (mint minden más szegecset, 3D díszt), fedőlakkot nem kentem rá és most a második nap végén sincs semmi baja, nem vált fel, nem barnult meg, nem kopott semennyit, pedig egy fürdőkádas fürdés, hajmosás, mosogatások, és számtalan kézmosás tette próbára. Vannak régebbi szegecseim amik ilyenkorra (fedőlakkal) már rég megkoptak volna. 


Ha megtetszett ez az aranyos dísz, akkor INNEN rendelheted meg, most akciós is. Használd a CSBQ10 kódot 10% kedvezményért, a szállítás ingyenes.






Szoktatok hasonló 3D díszeket használni?

5 megjegyzés:

  1. Nem használok szegecset, elég béna irányban nőnek a körmeim, így rövidek, azokon nem mutat túl esztétikusan. Viszont ez nagyon jól néz ki, és pont, hogy jobban mutat arannyal, ill. arany holo mentes alappal, így tökéletes, ahogy van. :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép, engem zavarnának a bigyók, nagyon oda kellene figyelnem, hogy bele ne akasszam valamibe. Ötletes ez a csillagkép minta :)

    VálaszTörlés
  3. Ritkán szoktam ilyen díszeket használni, mert nekem is eléggé ívelt körmeim vannak, amire néha egy átok ráimádkozni a nagyobb/merevebb mütyüröket. A tény, hogy ezek hajlítottak, igencsak birizgálja a fantáziám... :D

    VálaszTörlés
  4. Rettentő ötletes, irigylem az elmédet...és természetesen nagyon szép! :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jól néz ki a mani! Én nem szoktam 3Ds díszeket használni a szegecseken, strasszokon kívül, mert a túl nagy darabok irritálnak.

    VálaszTörlés