kedd, december 01, 2015

Cirque Colors | Metropolis kollekció lakkválogatás


Annie a Cirque Colors-tól volt olyan nagylelkű, hogy a Holiday kollekción kívül 6 krém lakkot is küldött nekem tesztelni. Krém Cirque lakkot még sohasem próbáltam, úgyhogy nagyon kíváncsi voltam rá, hogy mit nyújt a márka ezen a téren.
Mind a 6 szín a Metropolis kollekció tagja, ami azért különleges, mert New York adja az inspirációt (itt lakik Annie), és egészen 2014 Szeptemberétől havonta 1-2 színnel gazdagodik az egyébként kizárólag krém finish lakkokból álló kollekció. Az összes színt ITT nézhetitek meg, nagyon izgalmas és széles színpaletta áll rendelkezésre.
A minőségükről összefoglalóan írnék, ugyanis mindegyik lakk 2 réteges, szépen terül és gyorsan szárad. Olyan igazi krémes textúrájuk van, egyáltalán nem jelly-s. Mindemellett pedig ott van az isteni levendulás-citromos illat amit a lakk száradása után érezhetünk a körmeinken. Szóval a minősége kiváló, bátran ajánlom mindenkinek, bár az áruk ($13) miatt inkább csak a körömlakkbolondok fognak velük próbálkozni.


Rouge Rockefeller | 2015 December
Ez a szép vörös lakk a legújabb tagja a kollekciónak, egészen pontosan mától elérhető. Az első rétegnél enyhe pink tónust láttam, de a második réteggel inkább semleges tónussá egyenlítődött ki a színe. Ez az árnyalat nekem az igazi vérvörös.





Topless in Times Square | 2015 November
Ez a nude lakk rajtam eléggé semmilyen, mert majdnem teljesen megegyezik a bőröm színével. A honlapon mályva tónus van említve, de rajtam ez a lakk határozottan meleg tónusú. Egyébként önmagában nagyon szép árnyalat, de az én bőrszínemhez nem a legelőnyösebb önmagában, de nail arttal is fogjátok majd hamarosan látni, úgy már teljesen oké. A lakk neve pedig milyen jól ki lett gondolva :D





Glitterati | 2015 November
Meglepően tetszik azonban magamon a Glitterati, ami egy enyhén taupe (tehát hideg) árnyalatú csokibarna.





Midnight Cowboy | 2015 Január
Nem meglepő, hogy ez a szépséges, mély navy kék azonnal megtetszett, ezzel a színnel nem lehet mellélőni, ezt az árnyalatot én bármikor szívesen hordom.





Tavern on the Teal | 2014 December
A nevével ellentétben nekem ez a szín határozottan zöld. Bár hidegebb fényben valóban felvesz egy pici kékséget, de az alapszínt én akkor is zöldnek mondanám. Ez a kedvencem a hat lakk közül, imádom az ilyen mély zöldeket (is :D).





Concrete Jungle | 2014 Október
Nagyon örültem ennek a középszürkének, mert mindig csak a halványabb szürkéket veszem, ebből az árnyalatból pedig már nagyon kellett a kollekciómba. Enyhe hideg tónusa van. 



Engem meggyőztek a Cirque Colors krém lakkjai is, bár azért óvatosan fogok válogatni belőlük, mert tényleg nem olcsóak. A C.R.E.A.M., a Hustle, a Lady Liberty és a Deco nagyon tetszenek.
A nemzetközi stockist lista ITT található.

Melyik szín tetszik a legjobban?
Próbáltátok már a Cirque krém lakkjait?

4 megjegyzés:

  1. De kár, hogy ennyire drága, csodálatos színek, főleg a hideg barna tetszik, szokatlan szín!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépek, szerintem a nude lakk nagyon is jól áll neked :) tényleg kár, hogy ilyen drágák. :(

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép színek, a legjobban a vörös és a kék tetszik. Azt hiszem most megkívántam egy krémes színt a sok holo-csillámos körömlakk után. :)

    VálaszTörlés
  4. Fabulous post! Really love then all on you!

    VálaszTörlés