péntek, december 11, 2015

Born Pretty Store BPL-032 nyomdalemez

ENGLISH version                                              A bejegyzés tesztelésre kapott terméke(ke)t tartalmaz.

Ma egy Born Pretty Store-tól tesztelésre kapott nyomdalemezzel készült (három) manikűrt fogok mutatni. A lemezt extraként küldték (egy másik plusz kör alapú nyomdalemezzel együtt), tehát nem én választottam, nem is tudtam róla. Ez már azért is vicces, mert mostanában nem nagyon szeretnék nyomdázni, a sok Bundle Monster-es tesztelés után egy kicsit szeretnék pihenni, de ennek ellenére ennek a lemeznek mégis nagyon örültem, mert furcsamód egyáltalán nincs karácsonyi/télies mintákat tartalmazó nyomdalemezem.
Sajnos ez a lemez most épp el van fogyva a BPS webshopban, ráadásul kétlem, hogy karácsony előtt ideért volna ha megrendelitek, de egész januárban/februárban a többi hópelyhes minta simán használható, ráadásul jövőre is lesz karácsony (remélhetőleg :/).
A lemezen egy egészen nagy, több hópehelyből álló minta, 4 egész körmös minta és 12 kis minta található. A kis minták kivételével (ilyesmit nem nagyon szoktam használni) mindegyik tetszik, és szerintem szuper, változatos manikűröket lehet velük kreálni.


A lemezzel nem volt semmi problémám, szépen fel tudtam venni a mintákat. Több nyomdapárnát is használtam (Bundle Monster, Creative stamper, régi-olcsó-kemény-pink ebayes) és mindegyikkel jól működött (a legelső nail art kivételével a többit matricaként készítettem el, mert képtelen vagyok vízszintesen felnyomdázni a mintákat...mondjuk még így matricaként sem mindig sikerül szépen felragasztani :DD). Nyomdázni Mundo de Unas nyomdalakkokkal nyomdáztam, illetve egyéb metál finish lakkokkal, majd menet közben mondom, hogy mikkel.
Teljesen meg vagyok elégedve a lemezzel, lustább téli napjaimon szuper manikűröket fogok vele rittyenteni :D
Ha megtetszett (és visszakerült a kínálatba), akkor ITT tudjátok megrendelni, használjátok a CSBQ10 kódot 10% kedvezményért, a szállítás ingyenes.


Na lássuk, hogy milyen manikűröket készítettem a lemezzel. Mind a három nail artnál alapnak a Colors by Llarowe téli crelly/jelly lakkjait (bejegyzés ITT) használtam.


Az első manikűrhöz (ami egyben a kedvencem is) a CbL Violet Haze jelly lakkot használtam. Egy réteggel kezdtem, majd erre nyomdáztam a Mundo de Unas White-tal egy réteg hópelyhet. Száradás után megint egy réteg Violet Haze következett, majd egy újabb réteg hópehely. Egy harmadik réteg Violet Haze is felkerült, de az utolsó sor hópehelynél csak 1-1 (fél) pehely került a körmömre. Nagyon tetszik ez a "nyomda szendvics", az ilyen manikűrhöz tökéletes a CbL Violet Haze, Regal, Devilish és Red-y or Not.






A második mani főként a színek miatt tetszik, itt a nyomdázást kicsit elbénáztam, ráadásul azt sem tudtam eldönteni, hogy (mivel a minta túl nagy a körmömre) hogyan helyezzem el, mert ha úgy csinálom mint ahogy a középső ujjamon, úgy az ezüst mintából nem sok minden látszik. Szóval ennél a manikűrnél inkább a színekért vagyok oda, nem is tudtam, hogy az ezüst (OPI Push & Shove) ilyen jól megy a bronzhoz (Moyra bronz Metal Effect). A két színnel egyébként egyszerre (egy lehúzással) nyomdáztam, ilyet most csináltam először, és bár sietni kell a színek felfestésével, könnyen bele lehet jönni, ráadásul az ilyen soros mintákat kreatívabban lehet így használni.





És ismét egy piros manikűr. Ráadásul ez nagyon ünnepi, nagyon tradicionális az arannyal. Érdekes mód baromira tetszett magamon, ezek szerint a pirosnak csak egy kis csilli-villi kell és máris jobban szeretem :D Megint szendvics technikát alkalmaztam, de ezúttal egy glitter sandwich-et készítettem a CbL Devilish-sel és a Models Own Disco Heaven-nel úgy, hogy a Devilish-ből 2 réteg, a Disco-ból 3 került felhasználásra, így a glitteres réteg van legfelül. Erre nyomdáztam (vagyis matricaként ragasztottam :D) fel az arany hópelyhes mintát, ami egyébként a Mundo de Unas Gold nyomdalakkja.





Azt kell mondjam, hogy nagyon élveztem ezt az ünnepi hangulatú nyomdázgatást, bár a nyomdázási vágyam nem tért vissza, úgyhogy a másik extraként kapott lemezt halogatom ameddig csak lehet :D

Mit szóltok ehhez a lemezhez?
Melyik nail art tetszik a legjobban? 

14 megjegyzés:

  1. Nagyon szépséges manikűröket készítettél, de az első a legkedvencebb :)

    VálaszTörlés
  2. Szép mindegyik, látványra a pulcsis középső a kedvencem, de a technika miatt az első.

    VálaszTörlés
  3. Hú de szépek lettek - főleg a harmadik fogott meg. :)

    VálaszTörlés
  4. Wow gyönyörűek lettek, az első teljesen lenyűgözött *-*

    VálaszTörlés
  5. Csodásak lettek a manikűrök ismét! Az első lett a kedvencem, szuper ötlet :)

    VálaszTörlés
  6. Elképesztően szép mindhárom megoldás, de engem is az első nyűgözött le a legjobban :)

    VálaszTörlés
  7. Az összes szép, de az első kicsalta a WOW-érzést is. :)

    VálaszTörlés
  8. én sem szeretem a pirosat magamon, viszont a harmadik manikűr lett a kedvencem. mindig megcsodálom én is máson a pirosas bordós árnyalatokat, meg megpróbálok mindenkit rábeszélni, de én maximum egy napot bírnék ki az ilyen körmökkel. :D

    VálaszTörlés
  9. Az első manikűr fantasztikus! Az ötlet és a kivitelezés, ahh, oda vagyok érte ^-^

    VálaszTörlés
  10. Az első, az első!!! *_* *_* *_*

    VálaszTörlés
  11. Mindegyik szuper és gyönyörű, de az első tetszik a legjobban! :)

    VálaszTörlés
  12. Az első, mintha egy havas bokor lenne... imáhádohhom! 😊

    VálaszTörlés
  13. Az első, mintha egy havas bokor lenne... imáhádohhom! 😊

    VálaszTörlés
  14. Nekem nagyon tetszik ez a lemez és a manik is! Én is most próbálgatom a nyomdázást, jó tudni, hogy még egy olyan tapasztalt nyomdázónak se sikerült mindig egyenesen felvinni a mintát, mint amilyen te vagy. :) Próbáltam már én is matricaként is, még az sem tökéletes, de remélem idővel jobb lesz. :D

    VálaszTörlés