hétfő, november 02, 2015

piCture pOlish Nail Art Quarterly 2/2015


Ismét egy újabb Nail Art Quarterly került megrendezésre a piCture pOlish jóvoltából, az elkészült manikűröket tegnap kellett posztolni az instagramra, mától pedig már egyéb helyeken is meg lehet osztani a kész alkotásokat. Nagyon örültem, hogy sikerült megint bekerülni a versenyzők közé, az előző fordulót is nagyon élveztem (erről ITT olvashattok, ha lemaradtatok volna róla).
A szabályok nagy része ugyanaz volt most is, mint ezelőtt, szabadkezes manikűrt kellett alkotni, egyedül a pontozó és az egyenes nail vinyl volt megengedett, se nyomda, se semmi. Kizárólag piCture pOlish lakkokat lehetett felhasználni (legalább 3, maximum 5 színt), illetve fehér/fekete akril festékkel lehetett dolgozni. A téma pedig a geometria volt.


Imádok geometrikus manikűrt készíteni, de tudtam, hogy nem fogok megállni egy sima verziónál, egy kis csavart mindenképpen szerettem volna bele tenni. Sajnos az 5 db lakk nagyon lekorlátozta a lehetőségeimet, így végül egy kristályos manikűrt készítettem.
Az alap a PP Desire volt, erre először készítettem egy random geometrikus "hálómintát" fekete akril festékkel. Aztán fehér akril festékkel előfestettem a kristályokat, feketével felfestettem a körvonalakat, majd kitöltöttem őket a Forget Me Not, Pandora, Eyre és Calm színekkel, végül ismét megerősítettem a fekete körvonalakat ahol szükséges volt.


Nekem nagyon tetszik a végeredmény, sokkal inkább magaménak érzem, mint amit az első fordulóra sikerült összeeszkábálnom. Jó kis őszi manikűr lett, ezekkel a szép sötét színekkel.
Végignéztem a többiek manikűrjét is tegnap, hát elég erős lett ez a forduló szerintem. Ha kíváncsiak vagytok az összes nail artra, akkor az Instagramon a #ppnailartquarterly2 hashtagre keressetek rá, nagyon szép alkotások születtek.




Hogy tetszik ez a geometrikus kristály manikűr?

9 megjegyzés:

  1. Le vagyok döbbenve. Ezek a színek önmagukban is szépek, na de így együtt!! Csodaszép munka!

    VálaszTörlés
  2. Nem szeresselek... -.- Na jó vicceltem! :D
    Imádom a manijaidat, annyira jók mindig! :))
    Picit irigykedem is, mert még tőled olyat nem láttam, ami ne tetszene. Kreatív, egyedi és művészi! :))

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörű let! Nagyon tetszik! :-)

    VálaszTörlés
  4. Fantasztikus lett, persze nekem úgy főleg tetszik, hogy imádom ezeket a színeket:D És aztán tagadhatatlanul jól mutatnak együtt.

    VálaszTörlés
  5. Iszonyatosan jól néznek ki ezek a színek együtt, pláne ilyen mintával *.*

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép lett, hajrá! :)

    VálaszTörlés