kedd, november 03, 2015

FUN Lacquer | Cheers To The Holidays (H)


A FUN Lacquer karácsonyi kollekciója nekem nagyon bejön, illetve a kék páros annyira nem, de a két zöld és a mai bejegyzés alanya, sima társával együtt nagyon. Nekem nem kifejezetten karácsonyiak, nem feltétlenül az jut róluk eszembe, így nem is zavar különösebben, hogy ilyen hamar kikerültek, sőt!
A Cheers to the Holidays holografikus változata a leggyönyörűbb a FUN duokróm-holo lakkjai közül szerintem... bár élőben még nem láttam a többit, de a képeket látva eddig nem mertem egyiket sem megrendelni. Na de ez...azonnal tudtam, hogy márpedig ez nekem kell. Régóta szerettem volna egy pirosból kékbe/lilába hajló duo/multikróm lakkot, mert a Dance Legend Celia nekem nem elég. A CrowsToes Indian Summer-je piszkálja még a fantáziámat nagyon, illetve most a sima Cheers to the Holidays, hát majd meglátjuk, hogy melyik lesz a befutó. Az biztos, hogy ha a CttH is annyira multikróm mint ez a holos változat, akkor az fog kelleni.


Ugyanis ez a gyönyörűség nagyon könnyen és látványosan váltja a színét egészen a narancstól a vörösön, pinken, magentán át a liláig, sőt néha már majdnem kéken is megcsillan. Az arany holo glitterek pedig csak fokozzák az élményt. A képeken nem tudtam minden arcát megörökíteni, de hidegebb, természetes fényben inkább lilás/kékes+ vöröses, sárga lámpafénynél vagy naplementés napsütésben azonban előjönnek a narancsos, pinkes színei.


A felvitele nagyon egyszerű, nekem két közepes/vastagabb réteg elég volt. Egy leheletnyit mélyebb színekre, összhatásra számítottam, de szerintem azért, mert pár swatchon fekete alapra lett kenve sejtésem szerintem. Úgy még egyenlőre nem próbáltam ki, majd legközelebb. 







Hogy tetszik a lakk?

5 megjegyzés:

  1. Gyönyörű lakk, de sajnos nem az én színem.
    Sajnálom, hogy a F.U.N Lacquer karácsonyi kollekciójában nem találtam nekem tetsző színt.
    Imádom a márkát így duplán "fáj".
    Ámbár egy lakk mégiscsak felkeltette az érdeklődése, Forst (H) színt biztosan megnézem élőben, arra kíváncsi vagyok. :)

    VálaszTörlés
  2. Annyira tetszik ez a lakk... teljesen az én színem, ugye minden extrával amit szeretek... Aztán meg direkt karácsonyi kollekció, hát kérem szépen. Csak ne lenne ilyen drága mulatság.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszik! Önmagában is, minta sem kell rá :)

    VálaszTörlés
  4. Annyira de annyira tetszik ez a lakk fotókon, de amikor elmentem megnézni élőben is, ott már nagyon taszított, meg sem tudnám fogalmazni miért :( Pedig ez a narancsos csillogás olyan szép. Azért a zöld holo persze hazajött és imádom, pedig nem vagyok zöldes egyáltalán :) Nagyon durva, hogy átmegy néha egy szürkés, már majdnem lilás árnyalatba. A kék páros pedig kicsit engem is hidegen hagyott sajnos... Egyébként ezt a lila nekem sokkal inkább szilveszteri, mint karácsonyi, de erre kicsit azért a neve is utal szerintem. :)

    VálaszTörlés
  5. Pont ugyanígy jártam, a swatchok alapján beleszerettem és meg kell mondanom, nálad is nagyon tetszik! Csakhogy élőben egyáltalán nem tetszett... :(
    Viszont a Crows Toes Indian Summer-t én is régóta nézegetem, ha kicsit olcsóbb lenne a márka, valószínűleg már megrendeltem volna.

    VálaszTörlés