péntek, november 13, 2015

Cirque Colors | Holiday 2015


Szépen sorban jelennek meg a téli, karácsonyi kollekciók, bár bevallom nekem a szívem még egy kicsit az ősz felé húz. A Cirque Colors idén egy 3 új színből és egy régi visszatérőből álló ünnepi kollekcióval állt elő, ami hát...nem is sikerülhetett volna szemkápráztatóbbá.
Legalábbis aki szereti a feltűnőséget és a króm hatást az nagyon fog örülni ennek a kollekciónak. Annak már kevésbé örülünk, hogy a lakkok jelenleg csak a Cirque Colors webshopban érhetőek el, de ha együttes erővel bombázzuk a Naillandet, akkor talán megesik rajtunk, körömlakk függőkön a szívük és rendelnek (?) belőlük a következő restock alkalmával. 
A három új szín a piros holo Madder, az ezüst Reflektor és a rózsaarany Halcyon, illetve az ünnepek alkalmából limitált darabszámban visszatért az AU is, ami 23 karátos arany pelyhekből álló fedőlakk (sajnos ebből nem kaptam tesztelésre :D). A piros holo az állandó kínálat részét fogja képezni, de a két krómos lakk limitált.
Egyébként a December 31-ig eladott lakkok bevételének 10%-a egy non-profit szervezetnek, a "Girls Who Code"-nak lesz adományozva, ami gyakorlatilag azokat a nőket segíti, akik a STEM (Science, Technology, Engineering, Math - tehát a tudomány, technológia, mérnök és matematika) területeken szeretnének dolgozni (hivatalos angol megfogalmazás ITT, a lap alján).


Madder | 2 réteg + fedőlakk
Először essünk túl a kollekció számomra nem túl érdekes darabjával, a karmazsinvörös holo lakkon. Ami egy kicsit érdekesebbé teszi azok az apró ezüst mikro pelyhek, amit a piros alap arany színűvé színez. A holo effekt nem túl erős, közepesnek mondanám. Alaplakk nélkül sem fogta be a körmöm (2 napig teszteltem), és a lemosáskor sem volt vele gond. 










Reflektor (limitált) | 2 réteg + fedőlakk
A kollekció sztárja a két "krómos" lakk. A Reflektor egy sima ezüst (ha esetleg a swatchokon enyhén ilyen-olyan színűnek látnátok akkor az azért van mert valami - pl. a falam zöld - visszatükröződik benne, a valóságban teljesen ezüst színű) fólia hatású lakk, de ez már nem is fólia, hanem tényleg króm, én még nem láttam ennyire krómos lakkot soha. Se az OPI Push & Shove, sem a KBShimmer That's Ore Like It! sem pedig az ILNP pelyhes-holós lakkjai nincsenek ennyire krómosak. Ráadásul erre bátran lehet kenni fedőlakkot, nem fogja beködösíteni a felületet. Már-már zavarba ejtően visszatükröződő, feltűnő, szerintem nem is merném 10 körmön hordani hétköznapra, pedig én aztán szeretem a krómos, metál lakkokat :D Viszont 1-2 körmön szuperül nézhet ki, és bármilyen manikűr ékszere lesz. A lakk egyébként apró, valódi ezüsttel bevont pelyhekből áll, így a króm hatás nem lesz teljesen sima, nyilván a kis pelyhek valamennyire megtörik az effektet. Két réteg bőven elég a teljes fedéshez! A lemosása nem túl nehéz, de az apró pelyhecskék ott maradhatnak a bőrön, ezért egy kézmosást mindenképpen igényel a dolog. 









Halcyon (limitált) | 2 réteg + fedőlakk
A másik szemkápráztatóan krómos csoda a rosegold Halcyon. Itt nem is írnék olyan sokat mint az ezüstnél, ugyanazok vonatkoznak erre is. Ugyanolyan ezüsttel bevont pelyhek vannak benne, de az alaplakk színezett, így kapja a rózsaarany színt. Egyébként az üvegben elég vad, szinte már narancsos színe van, először meg is ijedtem :D de a körmökön már annyira egyben van az egész, hogy el sem hittem. A legutolsó kép természetes fényben készült.









Hát én csak ámulok-bámulok ezen a két króm lakkon, nekem nagyon betalált mindkettő (persze tudom, hogy lesz akinek meg nagyon nem jönnek be). A piros is nagyon szép, pláne a kis mikro pelyhekkel megfűszerezve.
Aztán rágjátok a Nailland fülét, hogy nektek is kell ilyen lakk, mert valóban egyediek.

A Cirque Colors-nál mindhárom lakk $13-ba kerül, az AU pedig $36-ba.

Na kinek melyik tetszik a legjobban?

10 megjegyzés:

  1. Halcyon!!!!<3 Pedig nem is értem, a rózsaarany nem is az én színem..

    VálaszTörlés
  2. A piros :) De a másik kettő is nagyon egyedi szín, csak nekem sok.

    VálaszTörlés
  3. jajj ez a rózsaarany egy csoda *-*

    VálaszTörlés
  4. Mindegyik tetszik érdekes módon, a piros pláne.

    VálaszTörlés
  5. Nekem is a Helycon tetszik, de úgy igazán én nem vagyok elájulva egyik árnyalattól sem. Nem adnék ennyit értük.

    VálaszTörlés
  6. Nagyon értesz hozzá, hogyan növeld lefelé görgetve az ember pulzusát! :D Ezzel el is árultam, melyik szépség volt nálam a nyerő :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  7. Halcyon. De még gondolkodom, hogy őt vagy az ILNP Juliette-et válasszam, mindkettő nem kell. Szerintem utóbbi lesz, mostanában nálam tarol az ILNP. A képek mesések, köszi az élményt! :))

    VálaszTörlés
  8. Halcyon. De még gondolkodom, hogy őt vagy az ILNP Juliette-et válasszam, mindkettő nem kell. Szerintem utóbbi lesz, mostanában nálam tarol az ILNP. A képek mesések, köszi az élményt! :))

    VálaszTörlés