hétfő, november 23, 2015

20K ♥


Ez a manikűr örömöm megtestesüléseként jött létre, ugyanis az Instagrammon tegnap 20.000 főre gyarapodott a követőim létszáma :))) Hihetetlen, hogy ennyien kíváncsiak rám, amikor három éve belekezdtem az egész nail blogolásba, eszembe sem jutott volna, hogy valaha is ilyen sokan fognak követni valamilyen platformon. Úgyhogy köszönöm Nektek ♥
Ez a manikűr pedig pont annyira csicsás, amennyire boldog vagyok :D



Egyébként abszolút nem ezen a barokkos-csicsás vonalon indultam el, de aztán a tervezés során egyre több giccs csúszott bele a mintákba :D De egyáltalán nem bánom, mert nagyon tetszik a végeredmény, és nem utolsó sorban nagyon élveztem megfesteni. Az arany festék a Mundo de Unas Gold nyomdázólakkja, amit már többször is ajánlottam, de most is leírom, hogy szabadkezes festéshez is kitűnő, mert lassan szárad és nem csomósodik meg gyorsan az ecseten/körmön mint a többi, sima metálos (pl. China Glaze Passion) lakk. A mutató és a kisujjam fekete alapja az Essence Gel feketéje, a középső ujjamon fehér alapon kezdtem, és minden akril festék ill. Mundo lakk. A gyűrűs ujjam alapja a FUN Lacquer Queen felszivacsozva, ami még az eredeti koncepcióból maradt meg (ez került fel legelőször a körmeimre és akkor még nem volt kész a minta terve, de később nem volt szívem lemosni), és annak ellenére, hogy ezüst (plusz holo) nem nagyon szúrja a szemem az arany mellett.

Hát szóval köszönöm a támogatást, a like-okat, a kommenteket (amik itt a blogon gyakran megválaszolatlanul maradnak...ezen igyekszem javítani a későbbiekben), remélem, hogy a továbbiakban is tudok olyan nail artokat mutatni, amit - ha nem is hordanátok - de legalább megmosolyogtok (gyanítom, a mai is ilyen :D) vagy megcsodáltok :)))


9 megjegyzés:

  1. Csodálatos :) Naaaagy gratula!

    VálaszTörlés
  2. Nem semmi, de teljesen megérdemelt, swatch-ok és kreativitás tekintetében is téged említenélek elsősorban, ha az általam követett nail art bloggerek szóba kerülnének. Ne röviden: gratulálok. :)
    Egyébként tudatosan maradt el az utóbbi két vasárnapon az I need inspiration?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, nagyon jól estek a szavaid :)))
      Tudatosan (már a 3. heti) maradtak el, de nem azzal a célzattal, hogy örökre megszüntetem. Csak összejött pár dolog, plusz nehezemre esik mostanában leülni válogatni a képek között :D De most vasárnap már szerintem jövök egy újabb adaggal.

      Törlés
  3. Nagyon szép lett a manikűr. Gratulálok a 20k- hoz, még 10x ennyit kívánok.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép lett a manikűr. Gratulálok a 20k- hoz, még 10x ennyit kívánok.

    VálaszTörlés
  5. Szívből gratulálok, igazán megérdemelsz bármennyi követőt! :)

    VálaszTörlés
  6. Gratula! :* Csodás lett a manikűr is. :)

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm szépen lányok! :))))

    VálaszTörlés