csütörtök, október 29, 2015

Themed Thursday | Október


Ebben a hónapban egy új kihívást próbáltam ki, amit két nagy kedvencem, @thenailpolishchallenge és @wondrouslypolished indított el. A fő téma a Halloween volt, éppen ezért döntöttem e mellett és nem a szokásos WNAC mellett.
Bár az első témával egy hetet késtem, a többit már sikerült időben elkészítenem. Aki követ Instagramon, az már valószínűleg látta mindegyik nail artot (kivéve a mait, mert azt majd később osztom meg Instán), de azért úgy gondoltam írok róluk egy összefoglaló bejegyzést ide a blogra is. Lássuk, hogy miket alkottam az egyes témakörökhöz.


Tök/ töklámpás
Ezzel a manikűrrel késtem egy hetet, mert nem bírtam erővel a 31 napos kihívás miatt :D Ráadásul egy napon készítettem a következő, temetős témával, így csak egy accent nail erejéig futotta a kreativitásom. A többi körmömre a CrowsToes Jotunheim került, az ijesztő töklámpást pedig akril festékkel készítettem, shutterstock-ról néztem hozzá egy képet, de elfelejtettem elmenteni, most pedig már az istennek sem találom.



Temető/ kísértetház
A két opció közül a temetőt választottam. Először elkészítettem szivaccsal (kivéve a gyűrűs ujjamat, mert ott ecsettel és akril festékkel készítettem el az átmenetet) felütögettem a narancsos-bordós átmenetet. Fekete akril festékkel megfestettem a füvet, fákat, denevéreket, sírköveket, zombi kezet (ami a holdat markolja :D), majd pedig egyszerűen naranccsal árnyékoltam itt-ott, hogy kapjon egy kis mélységet.


Szörnyek
A zombik is szörnyek, ugye? :D Lehet kicsit erőltetett a dolog, de nagyon akartam valami zombisat készíteni. Inspirációt INNEN, INNEN, INNEN és INNEN merítettem. Alapnak az Urban Nail Art Crazy Limbo mindenféle színű holo glitteres lakkját kentem fel, ami szerintem tökéletes alap ennek a vicces, zombi party témájú manikűrnek. Minden egyéb akril festékkel készült. 




"Undi"
Először valamilyen 3D special effect "manikűrben" gondolkodtam, de aztán arra az elhatározásra jutottam, hogy mostanában mindenki olyat csinál, ráadásul kedvem sem volt utána takarítani, így ismét ecsetet és akril festéket ragadtam. Alapnak a Sally Hansen Shore-ly!-t kentem fel, ami tökéletes bőrszínnek bizonyult. Sebhelyeket, agyat és szemgödörből kieső szemgolyót festettem, próbáltam minél realisztikusabban megfesteni (és akkor itt gondolja rólam mindenki, hogy megőrültem :D).
Egyébként az agyas a kedvencem :P


Trick or Treat
Az egyik kedvencemmé vált ez a nail art a kihíváson belül. Nem túl undi, de mégis 100%-osan Halloween hangulatú a maga színes egyvelegével. Alapnak 2 réteg China Glaze Midtown Magic és egy réteg KBShimmer Dressed To Gild került (minta nélkül is imádtam ezt a kombinációt!). A trick or treat hagyománynak megfelelően édességekkel pakoltam tele a körmöm...meg pár szemgolyóval, levágott ujjal és kukaccal :D
Minden akril festékkel készült.



Melyik tetszik a legjobban?
Szoktatok Halloween-es körmöt készíteni magatoknak?

13 megjegyzés:

  1. Fúúúú, nekem a temetős a kedvenc :) Láttam már tumblr-ön :)

    VálaszTörlés
  2. A Trick or Treat mennyit vicces már, hogy ilyen "csemegéket" is eldugtál a cukrok közt:D Az undi meg iszonyat undi, nagyon jó lett, alig bírok ránézni így kaja után:D

    A Jötünheimért sajog a szívem. Főleg mert eléggé odavagyok a Norse mitológiáért - volt már olyan, aki a nevéért vett meg egy kollekciót?:D Nem mintha maguk a lakkok nem lennének szépek, főleg a Vanaheim!

    VálaszTörlés
  3. Ohh te jó ég ezek fantasztikusan ! Hihetetlen hogy ezt mind freehand festetted! Wow

    VálaszTörlés
  4. Mindet imádom, és továbbra is csodálom a kézügyességedet, az ízlésedet, a fantáziádat, amivel festesz a körmödre! (és a ekdvencem a legutolsó a cukorkás-szemgolyós-zombiujjas koncepcióval)

    VálaszTörlés
  5. A temető most az abszolút kedvencem, az átmenet ötletet nyúlom is a mai manihoz. :D A többi is fantasztikus, hihetetlen kreatív vagy!

    VálaszTörlés
  6. Nálam a legutolsó nyert, meg a Zombi Party, zseniális, imádom, hogy nem kiszámíthatóak a munkáid. :)
    (A freehand nail art-ról jutott eszembe, pár hete egy INI-bejegyzésedben volt egy Draco Malfoy-os köröm, de elfeledtem lejegyezni a készítőjét... Kisegítenél?)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon hatott a halloweni hangulat, a fentebbi kommentnél azt olvastam, hogy "...elfelejtettem leFejezni a készítőjét"! :)))
    Nálam a temetős és tökös a kedvenc, egyszerűen zseniális, amit művelsz! :)

    VálaszTörlés
  8. Fú, az undi tényleg undi lett, nekem egyből a melóhelyemet juttatta eszembe :D Amúgy nagyon szuperek az alkotások!

    VálaszTörlés
  9. Mindegyik nagyon jó lett. Nekem a középső három a kedvencem! :D

    VálaszTörlés
  10. Nagyon jók lettek egytől-egyig :)

    VálaszTörlés