hétfő, október 12, 2015

Ősszel is törzsi minta!


Nem csak nyáron, de ősszel is szeretek törzsi mintás körmöket készíteni, ugyanis nagyon jól mutat az őszi színválasztékkal is. A Born Pretty Store-tól már jó ideje nem kértem tesztelésre vizes matricát, de amikor megláttam ezt az izgalmas tribal mintákkal teli ívet, akkor rögtön tudtam, hogy nekem ez kell :D



Felhívom a figyelmet, hogy az alapszíne fehér, nem pedig átlátszó alapon fekete! Így egy kicsit nehezebb vele manikűrt alkotni, de a végeredmény szerintem jól néz ki. Akár egész körömfelületre is ragaszthatjuk, vagy így csíkokat vághatunk le belőle.
Alapnak az Avon Nailwear pro+ Desire-t használtam (a héten lesz róla teszt), a csíkozást pedig a Golden Rose RC 31-gyel, és a Moyra bronz metál lakkal készítettem el, szabadkézzel. A csíkozáshoz BPS ecsetet használtam, amit jelenleg tesztelek még, azonban azt már látom, hogy ennél (mármint a bronz vonalaknál) vékonyabb vonalakat nem fogok tudni vele festeni. De az ecsetről elöljáróban csak ennyit, a tesztre még vagy 2 hetet várni kell.


Visszakanyarodva a matricához: a szokványos vizes matrica módon működik, a védő fólia eltávolítása után 20 mp-re vízbe kell helyezni, így könnyen szétválasztható az alsó papírrétegtől, felhelyezzük a kívánt köröm területre, az esetleges vizet pl. egy zsepivel felitatjuk, fedőlakk (ill. egyéb opcionális díszítés) és kész is.
Elég sok minta van az íven (elfelejtettem róla képet készíteni, de a honlapon van fent a teljes ívről kép), úgyhogy sokáig elég lesz.


Ha megtetszett, INNEN megrendelhetitek, használjátok a CSBQ10 kódot 10% kedvezményért!
A szállítás teljesen ingyenes.



Hogy tetszik ez a manikűr?
Szeretitek a vizes matricákat?

6 megjegyzés:

  1. Ez a színpárosítások csodálatosak. Ki sem néztem volna a matricából, hogy ilyen jó dolgokat lehet csinálni belőle kis fantáziával és sok ügyességgel!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi. Igen, kicsit trükkös ez a matrica. A BPS honlapon egyébként van egy nail art feltöltve ami még nagyon tetszik, az pl. nyárias megközelítésben készült.

      Törlés
  2. Nagyon harmonikus megjelenést kaptak a körmeid, igényes és izgalmas! Szép munka :)

    VálaszTörlés
  3. Ezek a színek együtt - wow! Azt hiszem meg is van, milyenre fogom ma kifesteni őket reményeim szerint :) Kár, hogy nincs ilyen ívem, mert ahh, szuperek ezek a minták!

    VálaszTörlés