hétfő, október 19, 2015

Envy Lacquer | Fall Rock Candy Trio


Az Envy Lacquer egy indie körömlakk márka Amerikából. Tesztelésre érkezett ez a három színből álló minikollekció, illetve a Sugar Skull kollekció, amit jövő héten fogok megmutatni. Én mini lakkokat kaptam, de a webshopban teljes méretet lehet csak vásárolni (15 ml).
Szállítanak Magyarországra is, de nem a webshopon keresztül, hanem emailben kell Melody-val felvenni a kapcsolatot (sales@envylacquer.com). Egy darab lakk $9.99-ba kerül, és még az elején elárulom, hogy nagyon jó a minőségük. Bevallom nem számítottam erre, de kellemesen csalódtam. Nagyon egyszerű a felvitelük, nem túl folyósak, nagyon jó az állaguk. Lakkozás közben olyan érzésem volt, mintha egy PP lakkot kennék fel...tudom, ez nagyon hihetetlenül hangzik, az első színnél még én magam sem hittem el, de a többi is ugyanolyan fantasztikus volt. Ráadásul szuper gyorsan száradnak (megint PP érzés...lehet hasonló összetételű alappal dolgoznak...). Gyakorlatilag mindhárom 2-3 réteges attól függően ki hogyan lakkoz, nekem a vörösből és a lilából elég volt a 2 réteg. Fedőlakk mindegyikre ajánlott, mert a nagy holo "szilánkok" miatt egyenetlen lesz a felülete. És igen, azok a nagy holo szilánkok <3 Szerintem valami hasonló lehet az Enchanted Polish Rainbow Juice (with pulp)-ban is. A hosszú bevezető után lássuk a lakkokat!


Berry Pop | 2 réteg + fedőlakk
Vérvörös szín, egy hangyányi bogyós tónussal, de inkább csak sima vörös. A nagy holo szilánkok mellett kis holo csillámok is vannak benne. A nagy holo pelyheknek valamilyen úton-módon kék/lila csillanása is van, és ez hihetetlen jól néz ki a vörös alapban, rendkívül különlegessé teszi azt. 









Apple Pucker | 3 réteg + fedőlakk
Ő lett a kedvencem, mégpedig valószínűleg a hozzáadott réz shimmer miatt, amit a zöld jelly alap lime színűvé színez. Az alapszín szerintem meleg tónusú fűzöld, se nem túl világos se nem túl sötét. Annyira nagyon szép, amikor a lime zöld megcsillan a sötétebb alapon!








Purple Punch | 2 réteg + fedőlakk
Az üvegben egy teljesen szokványos lilának nézett ki, de felkenve már látszik, hogy pink alapú lila, tehát van neki egy picit magentás beütése, szerintem csodaszépen néz ki! És hát megint azok a hatalmas holo pelyhek... *-*








A lakkok tehát emailen keresztül rendelhetőek nemzetközileg, a webshopban viszont szét lehet nézni, a lakkokon kívül ékszerek (kézzel készült, körömlakk felhasználásával) és már nail vinyl is kapható.

Envy Lacquer social media:


Melyik szín tetszik a legjobban?

4 megjegyzés:

  1. Az első, bogyós-pirosas, aztán a lila és a zöld is nagyon szép a maga nemében, na de a hordhatóság egyre nagyobb szerepet kap nálam. Bár olcsó vagy kicsi kiszerelésnél nem szoktam gondolkodni, hát itt most egyik sincs :)

    VálaszTörlés
  2. Csodás színek, csodás effektek, egyedi és tökéletes!

    VálaszTörlés
  3. Az első.... annyira gyönyörű! Igazi őszi szín :)

    VálaszTörlés
  4. Szépek, szépek.... de valahogy nem ájultam el tőlük, nem érzem úgy, hogy mindenképp be kéne szereznem őket.

    VálaszTörlés