szombat, október 17, 2015

Cozy Blanket


Ősszel imádok kockás, 'plaid' manikűrt készíteni, az egyik legőszibb minta amit el tudok képzelni, pláne ha megfelelő színeket használunk. Pár hete láttam @kgrdnr Kristin-nél ezt a plaid manit, és azóta ott motoszkál a fejemben, hogy kéne csinálni valami hasonlót. Leginkább a színei fogtak meg.
Elővettem pár árnyalatot a Colors by Llarowe őszi kollekciójából, és nekiláttam a dolognak.


Azt akartam, hogy a Lake of the Pines (sötétzöld) legyen az alap, de féltem, hogy a Last Harvest (világosabb zöld) nem fog rá fedni, ezért a Last Harvesttel kellett kezdenem. 2 réteggel kifestettem a körmöm, megvártam amíg megszárad, majd egyenes (vonal, csík, mi ennek a magyar neve? :D) nail vinyls-okat ragasztottam fel (egyet vízszintesen, egyet függőlegesen), és lefestettem a körmöm a Lako of the Pines-szal. Így a két zöld jól elkülönül egymástól. Minden egyebet szabadkézzel festettem meg. A két zöld után a Mocha Grande-val (csokibarna) festettem vékonyabb vonalakat, végül pedig a Wine & Roses következett, ezzel vastagabb csíkokat húztam. A Mundo de Unas Gold nyomdalakkal húzgáltam meg az apró "cérnaszálakat", mégpedig azért ezzel, mert ez nem szárad olyan gyorsan mint pl. a China Glaze Passion, így sokkal szebben, könnyebben lehet vele festeni. A CG Passion-nel már sokszor meggyűlt a bajom nail art során, olyan gyorsan szárad, hogy gyakorlatilag nem lehet vele szépen festeni, összeáll a nail art ecseten, körmön stb. Ráadásul a MdU Gold-nak nagyon szép színe van (igaz, hogy hamar szétválik az üvegben, de ez könnyen orvosolható).  


Nekem nagyon tetszik ez a manikűr, sötét, mély, de mégis van benne élet, ráadásul a holo miatt teljesen olyan mint valami bolyhos kockás pléd :D



Szeretitek a plaid körmöket?

8 megjegyzés:

  1. Csodálatos :) Én persze maradok a biztosan sikerülő nyomdázott plédnél :)

    VálaszTörlés
  2. Úristen, ez valami gyönyörű! Csodálatosak a színek, a holo olyan szép mélységet ad az egésznek, annyira jó ránézni:) *.*

    VálaszTörlés
  3. Oh ez hihetetlen szép lett, annyira őszies, tényleg mint egy pihe puha pléd!

    VálaszTörlés
  4. Hát ez megint egy csoda *.*

    VálaszTörlés
  5. Több szempontból is teljes részemről az áhitat! A színválasztás is tökéletes, na de a vonalak szabályossága és szép egyenes vonalvezetése ámulatba ejtő.

    VálaszTörlés
  6. Csodás ez a minta ezekkel a színekkel! :) Ha ügyes lennék, én is alkotnék magamnak ilyet. :)

    VálaszTörlés
  7. Azta! Rohadt jó mani lett! *-*

    VálaszTörlés