péntek, október 30, 2015

Bundle Monster | Work It! nyomdalemezek


Ismét tesztelhettem a Bundle Monster lemezei közül, ezúttal pár, a sportolással, mozgással kapcsolatos lemezt mutatok meg 1-1 nail arttal, amiket nem nagyon hordanék úgy, ahogy vannak, de próbáltam minél több mintát felhasználni, hogy lássátok hogyan lehet variálni őket. Bevallom, a sportolás nem nagyon az én terepem, viszont táncolni nagyon szeretek, így az első lemezt mintha csak nekem találtak volna ki.



BM-XL176 | Bust a Move
Táncoslábúaknak lett kitalálva ez a lemez, külön tetszenek a jobb felső sarokban található táncolós sziluettek, bár a többségük sajnos túl hosszú vagy széles volt a körmömre.



BM-XL177 | Tutus and Plies
Ez a kedvencem az 5 lemez közül, annak ellenére, hogy semmi közöm a baletthez. Azért tetszik ennyire, mert szerintem nagyon jól ki lettek találva rajta a minták. A manikűröm nem túl kifinomult :D ráadásul túlzásba esetem a rózsaszínnel, de megintcsak az volt a cél, hogy minél több minta felkerülhessen a körmeimre.




BM-XL178 | Camping Adventures
Ezen a lemezen csak apró minták találhatóak, de sajnos az én körmeimre (a hüvelykujjam és a középső ujjam kivételével) túl szélesek. Próbáltam kreatívan felhasználni a mintákat, hááát nem nagyon sikerült, kicsit nail fail-nek érzem a dolgot :D ráadásul a lime zöldön kívül más zöld nyomdalakkom nem volt, így próbáltam kikeverni őket, illetve sima zöld lakkot használni...nem sok sikerrel.



BM-XL179 | Cheer-o-cracy
Magyarországon nincs a "hajrázásnak" nagy hagyománya, Amerikában viszont annál inkább. Azonban a betűk és számok miatt bárkinek tökéletes lehet ez a lemez.



BM-XL180 | Got Golf?
Még soha nem golfoztam, és nem is érzem a késztetést, hogy valaha is kipróbálhassam, de legalább most ezzel a lemezzel kaptam egy kis golfélményt :D


A lemezek jó minőségűek, és aki szeret sportolni, azok biztos szívesen jelenítik ezt meg a körmeiken is. A Bundle Monster webshopjában még más egyéb sportággal kapcsolatban is találhatóak lemezek (foci, amerikai foci, jóga, tenisz, stb.), így érdemes szétnézni ha pl. nagy focirajongók vagytok.
A lemezeket ITT találhatjátok, $4.99-ba kerülnek. de szettben is megvásárolhatóak, ez az 5 lemez a Great Outdoors nevet viseli, és ITT található, $19,99-ért.


Bundle Monster Social Media:
Website: www.bundlemonster.com
Facebook: www.facebook.com/bundlemonster
Twitter: www.twitter.com/bundlemonster
Pinterest: www.pinterest.com/bundlemonster
Instagram: www.instagram.com/bundlemonster
Google+:  plus.google.com/+bundlemonster808
Youtube:  www.youtube.com/user/bundlemonster


Melyik lemez tetszik a legjobban?
Sportoltok valamit?

4 megjegyzés:

  1. A manikűrök közül a "hajrázós" és a golfos tetszik a legjobban. :D Nagy sportember én sem vagyok. Régen rendszeresen úsztam és bicikliztem, sajnos ellustultam..

    VálaszTörlés
  2. A golfos és a kempingezős nagyon tetszik, főleg a színek miatt!! Hát én lusta vagyok, semmi sport, bár a napi 1-1,5 óra gyaloglás megvan.

    VálaszTörlés
  3. Először mikor a fenti közös képen láttam őket, úgy éreztem, ezek egyáltalán nem fogtak meg. Picit tévedtem. :) A balerinásat és az utána következő mindenféléset (fenyő, szarvasok, úszógumi, vitorlás stb) nagyon szívesen elfogadnám, s bár túlzottan nem tetszik a hokis, lévén, Csíkország "nemzeti sportja" a hoki, már csak ezért is szívesen beszerezném a lemezt. :D

    VálaszTörlés