hétfő, május 18, 2015

Lakkteszt | Femme Fatale Cometics - Mirror, Mirror, On The Wall...


Hosszú percekig ültem a bejegyzés előtt, nem tudtam hogyan kezdjek neki, mert szavakkal leírni ezt a gyönyörűséget nem lehet :D És most nem túlzok. Ez a legszebb körömlakk amit valaha láttam. Szebb bármelyik FUN Lacquernél, ILNP-nél vagy Dance Legend-nél. Ha ezentúl életem végéig csak ezt a körömlakkot kenhetném a körmeimre, akkor sem unnám meg soha!
A Femme Fatale márkát már ismerem egy ideje, az utolsó két kollekciója (Snow White, Winter 2015) nagyon ütősre sikerült, elfogadnám mindkettőt, rózsaszínestől mindenestől. A Mirror, Mirorr, On The Wal... a Snow White kollekció részeként azonnal, és menthetetlenül elcsavarta a fejem. Ebből a kollekcióból nagyon tetszik még a Glass Coffin, ami egy thermo lakk (pedig nem is szeretem a thermo lakkokat), illetve a Poisoned Apple. Mivel a Femme Fatale Cosmetics nem szállít Magyarországra, ezért körülnéztem a disztribútorai között és a legolcsóbb webshop, a Color4Nails mellett döntöttem. Sajnos az első szállítmányról lemaradtam, mivel kevesebb mint 1 óra alatt elkapkodták a lakkokat (és én szépen végigaludtam az egészet az időeltolódás miatt), de 3 hét múlva, a restock-nál már ott voltam (ezt most nagyon finoman fogalmaztam meg, gyakorlatilag az történt, hogy 1 napig, kb. óránként nyomkodtam az F5-öt a webshopnál, miközben a keresőjébe a Mirror szó volt beírva...:D Ilyen ez a függőség...:D) és sikerült lecsapni a lakkra (egyébként 1 óra alatt megint elfogyott, szóval jelenleg nincs készleten). A webshop egyébként Amerikából szállít, de szerintem igen jó árakon, az első lakk 4$ szállítási költséggel, a továbbiak pedig 2-2$ plusz költséggel. Mivel csak erre az egy lakkra volt pénzem, és maga a lakk 10$-ba kerül (ami szerintem teljesen jó ár), ezért mindösszesen 14$-t fizettem, ami nem olcsó (kb. mint egy FUN Lacquer), de ha azt nézem, hogy ebben a szállítás is benne van, ráadásul Amerikából, RÁADÁSUL nyomkövetési számmal!!!! akkor több mint megérte. A lakk egyébként 8 munkanap alatt ért ide hozzám, ami szintén nagyon jó. Szóval nagyon ajánlom ezt a webshopot.


A lakk egy szép kis dobozkában érkezett, és sajnos csak 9ml gyönyörűséget tartalmaz.
A lakk állaga a sok glitter miatt sűrűbb, de azért lehet vele boldogulni, és két réteg elég is belőle. Átlagos idő alatt szárad meg, a felülete kicsit homokhatású, én kentem rá egy réteg fedőlakkot, de még így is egyenetlen volt, ami egyébként nem zavart, de nail arthoz plusz egy réteg fedő ajánlott.


Na és a színe...ha azt mondom, hogy sellő, akkor talán azzal jellemeztem a legjobban :DD Egyébként az alap valami világoskék dolog lehet, amiben sok-sok kisebb-nagyobb holografikus glitterek vannak, illetve a csavart a rózsaszín csillám adja, ami fénytől függően hol erősebb hol gyengébb, hol pinkesebb, hol levendulásabb. Ezer arca van a lakknak, ezért megpróbáltam a lehető legkülönbözőbb fényviszonyban lencsevégre kapni, de azért a képek messze állnak a valóságtól (mármint a szépségét tekintve, élőben annyival szebb..áhh...nincsenek rá szavak :D).

Szóval teljes a szerelem. Tudom, hogy lesz aki azt mondja rá, hogy "meh..." de számomra ez a legszebb lakk a világon :)














Hogy tetszik?
Ismeritek a márkát?

14 megjegyzés:

  1. Ez tényleg csodás :) Megértem a megszállottságodat, csak megérte, meglett a lakk :)

    VálaszTörlés
  2. WOW ez valami eszméletlen szép!!

    VálaszTörlés
  3. Ó, de gyönyörűséges! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  4. Valóban nagyon szép lakk! :)

    VálaszTörlés
  5. Ez több, mint gyönyörű! Akkor is tetszik, maikor "jeges", meg amikor mélyebb, aaaahj Istenem... Na szóval, csodálatos! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. az *amikor elírása betudható a lelkesedésemnek és a lakk iránt érzett vágynak :D

      Törlés
  6. gyönyörű.. és KELL :|

    VálaszTörlés
  7. Érdekes, én láttam a kollekciót, "turkáltam" a színek között és egy sem tetszett, de a képeid látva azt kell mondanom, ez az a kategória ami nélkül nem lehet élni! :)))
    Nekem is kell. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hmm...hát nekem nagyon betalált az egész kollekció (na jó, a pink thermo lakkot ki tudnám hagyni). De ez a lakk ez tényleg egy csoda :D

      Törlés
  8. Hát ez tényleg brutálisan szép *-*

    VálaszTörlés
  9. Gyönyörű lakk, én télen tudnám leginkább elképzelni a körmeimen.

    VálaszTörlés
  10. Úristen!! Mintha Atlantisz költözött volna a körmeidre! Csodálatos! *0*

    VálaszTörlés