kedd, május 12, 2015

Lakkteszt | Dance Legend - Holy Diver


Régóta szerettem volna erre a lakkra lecsapni, de mivel az első szállítmányról lemaradtam, ezért hosszú, sóhajtozásokkal teli hónapokig kellett várnom a következő készletfeltöltésig. Akkor viszont gondolkodás nélkül beletettem a virtuális kosaramba.
Az előzetes képnézegetések alapján kicsit más színre számítottam, mert kékes tealnek gondoltam, de az én szememben (és főleg a körmökre kenve) már sokkal zöldebbnek látom (és a képeimen látott színhez is tegyetek hozzá még fejben egy kis plusz zöldet). Szerintem egy nagyon kellemes, közepes erősségű (földrengés) szín egyébként, se nem túl világos se nem túl sötét, és azoknak is tetszhet, akik általában nem rajonganak a zöldért.
Mivel este kentem fel a körmeimre, ezért a vakító holózása miatt azt gondoltam, hogy elég lesz a két réteg, de másnap, természetes fényben már egy picit átlátszott a körömvégem. Nem volt túl zavaró így sem, de legközelebb inkább majd 3 rétegben kenegetem :) Egyébként szerintem fedőlakként is nagyon jól nézhet ki, ennek a lehetősége sajnos csak most ötlött fel bennem, de holnap szerintem illesztek be egy körömmargarétás képet különböző alapokkal. Alulra görgetve láthatjuk 1 rétegben, fedőlakként, 6 különböző alapon.
Egyébként elég folyékony a lakk, nekem már túl folyékony is, úgyhogy csak óvatosan, el ne árasszuk a körömágybőrünket a lakkal.


A képeken fedőlakkal láthatjátok, de egyébként önmagában is szép fényesre szárad. Viszont lemosáskor sajnos azt kellett tapasztalnom, hogy egy picit elszínezte (főleg szürkítette) a körmeimet. A bőrt viszont nem, így nem különösebben zavar, úgyis mindig van valami a körmeimen, meg alapból már el vannak sárgulva a sok lakkozástól, szóval ugyan mindegy :D csak a bőröm ne fogja be, az a lényeg. Ezen kívül viszont tényleg nem sok hibája akad, esetleg a 3 rétegességet lehet neki felróni, de ez olyan gyönyörű, már az ecseten is, hogy kenegetni is élvezet :D Sajnos a képeken nem tudtam a teljes holo hatást megragadni, de valami mesés szivárványos színjátéka van.

Sajnos ezek a lakkok nem túl olcsóak, de szerintem érdemes összespórolni legalább egyre a pénzünket, tuti nem bánjuk meg, ráadásul 15 ml-t kapunk, ami egyre ritkább a drágább lakkok között.
Legegyszerűbben a Naillandtől szerezhető be, jelenleg készleten is van.













Egész egyszerűen lehet fedőlakként is alkalmazni. Arra oda kell figyelni, hogy pont elég mennyiségű lakkot vigyünk fel, hogy elkerüljük a foltosodást (lásd sárga alappal). Meglepő módon még fehéren is el lehet érni a teljesen csíkmentes fedést 1 réteggel, és így egy szép világos menta/teal színt kapunk. Nekem lilán is nagyon tetszik, de az összes sötétebb lakkon jól mutat szerintem, sőt én még sötét bordóra is rákenném.





Hogy tetszik?
Szeretitek az ilyen holo pelyhes, jelly lakkokat?

8 megjegyzés:

  1. Ugyanez a sztorim ezzel a lakkal: hónapokig vártam, hogy végre legyen belőle, és azonnal megrendeltem, amikor elérhetővé vált. A DL holók a legszebbek közé tartoznak, és rajtam rendkívül tartósak is :-)

    VálaszTörlés
  2. Nem vagyok oda a zöld lakkokért, sőt...de ez, ez olyan gyönyörű, hogy legszívesebben megenném! :D

    VálaszTörlés
  3. Én is nemrég szereztem be, imádom :) Nagyon kíváncsi vagyok a többi wow prism lakkra is. Nemrég láttam egy orosz blogon, hogy egy leányzó bekeverte a DL Steel Panther-t egy padlizsánlila lakkal... Hát az valami csodás volt! :)

    VálaszTörlés
  4. Csodás színe van ennek a lakknak, nagyon tetszik! *.*

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép és feltűnő szín!

    VálaszTörlés