hétfő, május 25, 2015

Lakkteszt | Avon Gel Finish - Fabulous


És akkor jöjjön az utolsó, tesztelésre kapott Avon lakk, ami a Gel Finishhez tartozik. Ez egy tipikus málna szín, tehát még véletlenül sem piros, mert ahhoz túl sok pink van benne. Szerintem nagyon kellemes, de élénk szín, és annak ellenére, hogy "rózsaszín" teljesen jól megfért a körmeimen.
A lakk állaga viszonylag híg, de könnyen kezelhető, egyszerű vele lakkozni. Már egy rétegben is hihetetlen jól pigmentált, de azért még átlátszottak a körömvégeim, úgyhogy 2 rétegben használtam. Viszonylag gyorsan szárad, és nagyon szép fényes, gél lakk hatású lesz.


Lemosáskor nem vettem észre semmilyen elszíneződést, úgyhogy ennek nagyon örültem.
Sajnos a tartósságáról nem nagyon tudok messzemenő következtetéseket levonni, tudjátok, hogy szinte naponta lakkozom a körmöm, de két napot töltött rajtam a lakk, és addig semmi baja nem esett, pedig nem kentem rá fedőlakkot sem.
Úgyhogy összességében ez egy nagyon jó lakkocska, akik szeretik az ilyen klasszikus színeket, azok mindenképpen vessenek rá egy pillantást az Avon katalógusban.





Próbáltatok már ki valamelyik árnyalatot a Gel Finish lakkok közül? 

8 megjegyzés:

  1. Na ezt a lakkot szívesen kipróbálnám.Nagyon szép ez az árnyalat.

    VálaszTörlés
  2. Uhh ez a szín csodás, kell !! Mindig olyan lakkokat mutatsz meg amik csodaszépek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Bocsika. Ezek szerint hasonló az ízlésünk ^^

      Törlés
  3. Az Avon gel finis Iceberg White-ja nálam "a fehér"! Nem csíkoz, gyönyörűen terül és akár egy rétegesnek is elfogadható :). De ez a málna is gyönyörű árnyalat, és a sárgán is göndolkodom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úúú, igen a fehérről már én is hallottam, hogy nagyon jó. Még nem próbáltam sajnos, de egyszer tuti ki fogom :)

      Törlés
  4. Csinos :) Csak nekem fura ez a szín rajtad? Múltkor piros (az is nagyon tetszett) most meg ez. Én nagyon szeretem az ilyen átmeneti színeket, ami se piros, se pink. Hm, Avon lakkom még mindig nincs.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Hát nem csoda, hogy furi, ugyanis szerintem még nem is nagyon volt piros lakk a blogon :DD Nem vagyok egy nagy pirosos. Nem én választottam a tesztelésre kapott színeket, de legalább így végre pirost/málnát is láttok rajtam :DD

      Törlés