kedd, május 05, 2015

Ametiszt nail art


Talán már sokan tudjátok, hogy nagyon szeretem az ásványokat, kristályokat. Ilyen jellegű nail art még csak egyszer volt a blogon, egy opál nail art keretén belül. Az opál a kedvencem, bármikor le tud nyűgözni. Nem mondanám, hogy az ametiszt áll a második helyen, de azért ott van az élmezőnyben, ráadásul "viszonylag könnyen" kivitelezhető. A telefontokomra készítettem hasonlót, Instagramra tettem is fel róla képet, bár ott még csak a félig kész változat látható.
Gyakorlatilag ez is úgy készült, mint a tok, először fehér akril festékkel megrajzoltam a körvonalakat, majd lilával árnyékoltam, színeztem. Mivel nem lett volna türelmem mind az 5 körmömre elkészíteni ugyanazt amit a gyűrűsre és a középsőre, ezért a maradék három körmömre egy sheer nude (Rimmel - Alaska) alap után csak kis ametiszt töredékeket festettem. Szerintem így sokkal érdekesebb, nem olyan uncsi, mintha az összes körömre ugyanaz került volna.


Be kell vallanom, hogy nagyon-nagyon tetszik ez a manikűr, annak ellenére, hogy nem túl élethű az árnyékolás (mármint első pillantásra annak tűnhet, de nem ott vannak az árnyékok ahol a valóságban lenniük kellene :D ). Bár nem szeretem az olyan körmös képeket ahol körömlakk üvegen kívül bármi mással pózolnak (pl. gyöngysor, anyagdarab stb., tudjátok főleg az orosz bloggerináknál nagyon "menő" az ilyesmi), de nem bírtam megállni, hogy ne ragadjam meg az egyik nagy ametiszt darabot a gyűjteményemből (már nem gyűjtöm az ásványokat egyébként), és ne lőjek pár képet vele :P

Hát szóval remélem nektek is tetszik ez a mai nail art, én nem győzöm a körmeimet bámulni ^^








Melyik a kedvenc ásványotok?

19 megjegyzés:

  1. Szerintem csodaszép, nekem is van ametisztem. Külön jó ez a félig pucér köröm :) Én nem találok benne hibát, bámulatos alkotás, mint ahogy megszoktuk :)

    VálaszTörlés
  2. Woáhh *-* Számomra tökéletes! és tényleg így jó, hogy a többi körmödön csak ametiszt darabkákat festettél, amihez az alaplakk nagyon passzol. Imádom - újfent :)
    Egyébként nekem az ametiszt az egyik kedvencem :)

    VálaszTörlés
  3. Hát én nem szoktam írásban káromkodni, de ez valami KURVA JÓ!!! *-*

    VálaszTörlés
  4. Egyet kell értenem Nettivel, ez tényleg eszméletelnül szép! Én magam annyira nem rajongok az ametisztért, inkább a holdkő és a labradorit a kedvencem, de így nyers kristályként kifejezetten tetszik, és jó ötlet volt, hogy azzal pózolj. :-)

    VálaszTörlés
  5. Ez gyönyörű lett! Van nálam az asztalon egy kis darab ametiszt, amit szívesen nézegetek, de lehet, lecserélem a körmeidre... :D:D

    VálaszTörlés
  6. Na, jó... készen vagyok olyan szép lett! CSODA! :D

    VálaszTörlés
  7. Mestermű! :) Nekem a hegyikristály a kedvencem.

    VálaszTörlés
  8. Lenyűgöző! *.* Az ametiszt nálam is kedvenc. A rózsakvarcot, holdkőt, krizokollt és a türkizt is szeretem. :)

    VálaszTörlés
  9. Gyönyörű lett, elképesztően ügyes vagy!

    VálaszTörlés
  10. Woah, mindig szépeket csinálsz, de ez tuti a kedvenceim között van. Imádom az ametisztet, de egyébként is fantasztikus lett!

    VálaszTörlés
  11. Eldobom az agyam, hát megint nem tudok szóhoz jutni :D
    2-3 évvel ezelőtt még én is gyűjtöttem az ásványokat, apukámmal börzékre is jártunk, így van pár ametisztem nekem is, mellesleg a horoszkópom szerint (halak), ez az "ásványi kövem" is :)

    VálaszTörlés
  12. Csodálalatos körmök ismét! Profi vagy!

    VálaszTörlés
  13. Szia!
    Nézz be a blogomba, van neked egy meglepetésem :) 

    VálaszTörlés
  14. Ez valami fantasztikus lett. Csak ámulok és bámulok *-*

    VálaszTörlés
  15. Zseniális a témaválasztásod és nagyon egyedi. Az, hogy tökéletes a kivitelezés természetesen meg sem lep, hisz te vagy Lexa a freehand specialista :))) Szép munka!!!!

    VálaszTörlés
  16. Csodaszép lett! *.* Én is szeretem az ásványokat, olyan sok szép van :)

    VálaszTörlés
  17. Köszönöm ezt a sok-sok kommentet! Nagyon aranyosak vagytok! <3

    VálaszTörlés