csütörtök, május 07, 2015

A tavasz színei | Barack/korall


Rég volt már ilyen "brutál" mani :D úgyhogy gondoltam itt az ideje, hogy megint bedobjak valamit, amitől egy kicsit furin néztek rám :DD Nekem mondjuk tetszik, bár hordani nem hordtam, 10 körmön tényleg sok lett volna a mindennapokban, de pl. ha csak a gyűrűs ujjamon lett volna egyedül strassz, akkor úgy szerintem simán vállalható.
A tavasz színei kihívásban a mai színpáros a barack és a korall volt. Sajnos a barack színek nem állnak jól rajtam, pedig nagyon szeretném hordani őket. Így viszont, egy korallos átmenettel egészen jól mutatott. Szerintem ezek a multikróm strasszok is nagyon passzolnak a színkombinációhoz, az egésznek olyan naplemente/indiai hercegnő feelingje van.


A strasszokat a Bundle Monstertől választhattam ki tesztelésre. A szettben 2 "nail wheel" is van, úgyhogy szerintem duplán megéri. A fehér párjával is érlelődik már a manikűr a fejemben, illetve a gyöngyökkel is tervben van valami tengerparti ihletésű kreálmány. ITT találjátok a webshopban.

Az átmentet természetesen szivaccsal készítettem el a Manhattan Rock Topia 3, a Golden Rose Rich Color 50 és a Seche 'Coral' lakkokkal. A strasszokat pedig az Essence körömragasztójával rögzítettem.





Website: www.bundlemonster.com
Facebook: www.facebook.com/bundlemonster
Twitter: www.twitter.com/bundlemonster
Pinterest: www.pinterest.com/bundlemonster
Instagram: www.instagram.com/bundlemonster
Google+:  plus.google.com/+bundlemonster808
Youtube:  www.youtube.com/user/bundlemonster



Hogy tetszik? Mernétek hordani? :P


15 megjegyzés:

  1. Az átmenet tökéletes! Nagyon szépen megkomponáltad a kövekkel a manit :) Ennyi követ én nem hordanék, mindig azt figyelném, mikor potyog le egyik. De ha apróbból lenne kirakva, akkor bevállalnám.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az Essence körömragasztóját tudom ajánlani, az nagyon jól ragaszt, tuti nem fog lepotyogni egyik strassz sem :)

      Törlés
  2. Valami gyönyörű ez a manikűr, olyan királynős. :) Ezek a strasszok remekül passzolnak a festés színvilágához. Engem nem érdekelne mennyire erős, simán hordanám tíz körmön, elvégre bitch i'm fabulous. :D

    VálaszTörlés
  3. nagyon tetszik :) hordanám, de ha én csinálnám magamnak, tuti a hajamat húzná a strassz vagy a strassz esne le a hajam miatt. Strassz és hajgumizás nem jó kombó :D de tetszik, rég csináltam átmenetet, lehet legközelebb megpróbálom :)

    VálaszTörlés
  4. Csodás ez az átmenet és a strasszok nagyon feldobják. :3

    VálaszTörlés
  5. Wow... gyönyörű. Tuti hordanám *-*

    VálaszTörlés
  6. Annyira szép, hogy nincsenek is szavak rá! *.*

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szép! Baromi jól mutatnak ezek a kövek ezzel a színátmenettel! *.*

    VálaszTörlés
  8. Gyönyörű lett, simán hordanám :)

    VálaszTörlés
  9. Uhh... gyönyörű... szóhoz sem jutok :) :D

    VálaszTörlés
  10. Köszönöm a kommenteket, nem gondoltam volna, hogy ennyi mindenkinek tetszeni fog ez a strassz rengeteg :)

    VálaszTörlés