péntek, szeptember 27, 2013

Collective HAUL #3

Mostanában igencsak rám mosolygott a szerencse, ugyanis két nyereményjátékon is nyertem, ezen kívül egy játékon is én vihettem haza a nyereményeket. Szóval egy szavam sem lehet :) Talán a föntiek most kárpótolnak az átsírt éjszakákért miután üres kézzel mentem haza a óvodás/kisiskolás tombola sorsolásokról :D :D
De ebben a bejegyzésben nem csak a nyereményekről lesz szó (az Elíz nyereményjátékán nyert dolgokról már ITT írtam, úgyhogy azok kimaradnak a mostani bejegyzésből) hanem azokról a dolgokról is amiket a hónap folyamán magamnak vettem. Először a nyereményekkel kezdeném a sort:



Ziaja narancsos csomag, melyet a GothicBeauty blogon nyertem:
- Narancsolaj krémtusfürdő
- Narancsvaj testápoló vaj
- Narancsolaj ajakbalzsam

Az ajakbalzsam és a testápoló vaj nagyon jó, féltem, hogy túl erős narancsos illata lesz, de teljesen tűrhető. Majd tesztelem még őket kicsit aztán lehet, hogy kapnak egy egész bejegyzést is.


- Orly Elation Generation
- Orly Melodious Utopia
- Orly Coachella Dweller
- Orly High On Hope

Orly Hope and Freedom Fest kollekció, melyet Ági játékán nyertem. (Köszi még egyszer aki rám szavazott :))
Annyira aranyosak ezek a kis lakkok, még nem láttam Orlyból minit, de mosolyogni támad kedvem amikor rájuk pillantok. Érdekes módon a kedvencem a rózsaszín, pedig nem szeretem ezt a színt, mégis a kis holo csillámokkal elvarázsoltak. Második kedvencem pedig a kék, ami rózsaszín irizáló mikrocsillámokkal van tele. Tesztet nem fogok róluk készíteni, ugyanis ezt Áginál megtalálhatjátok ITT. A kékkel biztos fogtok találkozni ősszel/télen, a többieknek lehet várniuk kell jövő tavaszig.


- Rimmel 711 Rain Rain Go Away
- Catrice 530 Up In The Air

A Rimmel lakkot akkor zsebeltem be amikor a Tescoban a sand lakkok után kutattam, de természetesen már nem volt egy darab sem, így mérgemben megvettem ezt a szürkés/nudeos árnyalatot. Majd meglátjuk hogyan teljesít.
A Catrice pedig a Cosmo-hoz járt. Ezt a lakkot egyébként szobatársamtól kaptam. Neki nem tetszett a színe én viszont minden lakkot szívesen fogadok, úgyhogy örömmel vettem át őt is :)


- Milani Total Lash Cover Mascara with 3 Zone Brush (black)
- Cherry Culture Lip Balm (Bubble Gum)
- Jordana LipShine (02 Watermelon Punch)

Egy nagyobbacska ereszd el a hajamat tartottam a Cherry Culture-nál. Nagyon hamar ideért a csomag, kb 1 hét alatt, szuperül be volt csomagolva, de nem hiszem, hogy gyakran fogok onnan rendelni mégpedig a horribilis szállítási díj miatt.
A szempillaspirálról és a Jordana szájfényről fogok hozni tesztet, az ajakbalzsam ajándék volt (rágós illatút választottam :) ).


- L.A. Girls Sand Blast Sands Of Time
- NYX Girls Sandals
- NYX Girls The Taupe
- NYX Girls Frizzy Spots

A körömlakkok is a Cherry Culture-tól vannak. Rég ki akartam próbálni a NYX lakkokat, hát most megtehetem. A Sandals tesztjével fogok nyitni jövő héten, imádom ezt az árnyalatot, a legcsodásabb görögdinnye szín amit valaha láttam, igaz baromira nem őszi, de jelen esetben nem érdekelt :D
A többi lakkról írhattok sorrendet, hogy melyiket szeretnétek előbb látni :)


6 megjegyzés:

  1. húúha azok a körömlakkok nagyon jók, remélem lesz róluk teszt. Jó dolgokat vettél!!

    VálaszTörlés
  2. Jajj nagyon jó dolgokat vettél, a lakkokat nagyon várom! A Rimmel érdekel most a legjobban! :)

    VálaszTörlés
  3. Iszonyat jó dolgokat vettél és nyertél egyaránt. Ajánlanék még egy nyereményjátékot nálam !

    azalanyblogja.blogspot.hu

    VálaszTörlés
  4. gratulálok:) :)
    nyx lakkokat várom.kíváncsi vagyok hogy teljesítenek.

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó dolgokat vettél O.O Gratulálok a nyereményedhez!
    Lenne pár kérdésem, megnéztem azt az oldalt ahonnan rendeltél, de látom, hogy több különböző ár van posta költségre. Te melyiket választottad? És mennyi így a pontos összege a szállítási költségnek? Esetleg a "nyomonkövetős" szállítást kérdted, vagy azt amiért nem vállalnak felelősséget? Előre is köszönöm!

    VálaszTörlés
  6. Nail Judit: Igen, lesznek róluk tesztek, szépen sorban beswatcholom mindet! :)
    Réka: Oks, akkor a Sandals után jön a Rimmel :)
    Az a Lány: Köszi. Jelentkeztem! :)
    Ági: Eddig nem rosz, nem rossz :)
    Azrail: A nem nyomon követőset kértem, az a legolcsóbb. A legtöbb oldalon nincs nyomkövetés a nemzetközi szállításnál, de eddig nem volt gondom vele, mindenhonnan minden megérkezett, és ez is. Ezt most szépen le is kopogtam. A szállítási ktg. pontos összege a súly/darabszám alapján számítódik. Ha regisztrálsz hozzájuk (ami semmilyen felelősséggel nem jár) akkor látni fogod a pontos száll.ktg.et miután betetted a kosárba a dolgokat. Ha csak 1-2 dolgot szeretnél rendelni akkor nem nagyon éri meg egyébként :(

    VálaszTörlés