szerda, szeptember 30, 2020

ILNP | Wicked

 Read it in ENGLISH                                                                                                                              PR sample

Az ILNP második őszi kollekciója többnyire sötét, "vampy" színekből áll, tökéletes a közeledő Halloweenre hangolódáshoz.

ANNABELLE

Sötét, semleges tónusú padlizsánlila alap, holo pelyhekkel.

3 réteg + fedőlakk


CURSED

Fekete jelly alap, zöld, lila és narancs irizáló mikropelyhekkel.

2 vastagabb vagy 3 vékonyabb réteg + fedőlakk


ECLIPSE

"Soha nem látott multikróm effekt" a márka szerint, és valóban egészen különleges a lakk, mert a legtöbb esetben sötét, feketés, enyhén acélos/zöldes a lakk, a szélein pedig élénk vörös/narancs/olíva (de főként vörös a jellemző) effekt tapasztalható megfelelő fényviszonyok között. Az Eclipse név tökéletesen illik rá!

Önmagában 3 rétegben, fekete alapon 1 rétegben fed.


MISERY

A márka szerint égetett narancs, én ezt soha nem állítanám erről a színről, ahhoz túl sok gesztenyés vörös tónus van benne. Holo pelyhek és arany mikropelyhek teszik enyhén fémessé a finisht.

2-3 réteg + fedőlakk


SHADOW GROVE

Fekete alap, szórt holoval (gyenge holo effekt) és erős zöld-olíva-arany-bronz shimmerrel.

2 réteg + fedőlakk


STAY HIDDEN

Középszürke alap, erős szórt-lineáris holoval és arany-bronz-vörös shimmerrel.

2 réteg + fedőlakk


VANISH

Világos szürkés-bézs alap, gyenge szórt holoval. Az én bőrszínemen egészen világosnak és greige árnyalatúnak hat, de az összehasonlító képen láthatjátok mennyire máshogy mutat fehér alapon, valóban fehéres/szürke lakkok mellett. A márka szerint világos, szürkés lilac (lilás-rózsaszín). Rajtam ez a tónus egyáltalán nem mutatkozott meg.

3 réteg + fedőlakk


A kollekció október 2-től elérhető a márka honlapján, és a stockistoknál mint pl. a Nailland vagy a Hypnotic Polish, a szokásos 10% kedvezménnyel.


1 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek! A Salem-ért tiniként mit meg nem adtam volna :D Tipikus kedvenc-zöld.

    VálaszTörlés