szerda, szeptember 18, 2019

HOLO TACO

Read it in ENGLISH                                                                                                                                  PR sample

Amikor Simplynailogical Cristine személyesen keres fel Instán, hogy küldene neked valami titkosat akkor egyszerűen nem mondhatod azt, hogy "Áh, köszi de nem...", igaz?!
Aztán a kollekció jött, és ugyanezzel a lendülettel ment is, olyan gyorsan elkapkodták a lakkokat, az én PR csomagom meg még valahol az éterben bolyongott. Az újabb restock hamarosan itt van, úgyhogy idejét éreztem, hogy megmutassam a lakkokat, és elmondjam a véleményemet.



A Launch kollekció 2 krém lakkot (fekete, királykék) és 3 holografikus toppert tartalmaz. A dizájn és a branding nagyon minőségi és kigondolt, egyedül ami nem tetszik, az a színtelen ecsetszálak, ugyanis a holografikus szemcsék baromira nem látszanak rajta, így csak sejtheti az ember, hogy éppen mennyi csilli-villit sikerült meríteni (de legalább a fotókon nagyon mutatós).

Egyik lakk sem olyan, amihez hasonló már ne lett volna a piacon, 1 réteges fekete lakkokból is van már bőven választék, illetve mindhárom holo topperre lehet alternatívát találni. Max csak a minőség és a szemcsék sűrűsége képezheti a választási alapot. Összehasonlításnak sajnos csak egy lakkot tudok mutatni, de annál a márkánál konkrétan mindhárom holo topper verzió megtalálható.

Értem is meg nem is ezeket a lakkokat, mert nagyon Cristine mindegyik, ugyanakkor számos alternatívája van már a piacon, nem egyet ő maga tesztelt a Youtube videóiban, és igazából lényegi minőségi ugrás nincs. Szóval hmm...
Elvileg a lakkok áradata itt nem állt meg, lesznek még újabb kollekciók, és én nagyon izgatottan várom, hogy mi lesz a következő, remélhetőleg tényleg egyedi dobása.


ONE-COATER BLACK
Nem csináltam külön swatchot, de 1 rétegben fedő fekete lakkról van szó, tökéletes a formulája, de ugyanezt tudja a Cirque Colors Memento Mori is.

ROYAL-TEA BLUE
2 rétegben fedő királykék krém lakk.


LINEAR HOLO TACO
Lineáris holo fedőlakk. Nagyon apró holo szemcséket tartalmaz, a képeken 1 rétegben használtam, egyenletesen fed.


SCATTERED HOLO TACO
Ezüst holo nanoglittereket tartalmazó fedőlakk. 1 vastagabb rétegben látható a képeken.
Érdemes lenne összehasonlítani a FUN Lacquer Diamond Dust-tal.


FLAKIE HOLO TACO
Kisebb-nagyobb holo pelyheket tartalmazó topper. Ebben is megtalálható az a bizonyos "összetekeredett, felcsavarodott" holo pehely, ami érdes felületet eredményez, így legalább 2 réteg fedőlakkot igényel.
1 vastagabb rétegben használtam.


A FUN Lacquer Diamond Flake topperrel összehasonlítva: ugyanaz a flakie összetétel, csak a Holo Taco verzióban kevesebb van.


Pontos restock dátumot nem tudok én sem, akit érdekel a téma annak ajánlott feliratkozni a márka hírlevelére, követni az Instájukat, de gyanítom, hogy ismét ölre kell majd menni a lakkokért.

ITT található a hivatalos honlap, Magyarországra is szállítanak.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése