hétfő, július 29, 2019

Cirque Colors | Facets 2019

Read it in ENGLISH                                                                                                                                  PR sample

A Cirque Colors tovább bővíti a Facets kollekcióját 5 új árnyalattal, őket mutatom meg ma egy kicsit közelebbről.


CITRINE
Lédús, de mégis picit égetett narancssárga, nekem ez az igazi nyári nari-sari. Tavaly óta az egyik kedvenc árnyalatom, ezért nem is meglepő, hogy a Citrine lett a kedvencem ebből a kollekcióból, még akkor is ha egy picit befogta a körmöm (1 hétig hordtam).
3 vékony réteg + 2 réteg fedőlakk (mert "kunkori" - feltekeredett - pelyheket is tartalmaz, akárcsak az összes szín ebből a kollekcióból)



AMETHYST
Mély, semleges tónusú lila alap holo pelyhekkel.
2 réteg + 2 réteg fedőlakk



PERIDOT
Élénk, meleg tónusú középzöld jelly, holo pelyhekkel.
3 vékony réteg + 2 réteg fedőlakk



TOURMALINE
Málna rózsaszín jelly alap, holo pelyhekkel.
 3 vékony réteg + 2 réteg fedőlakk



CRUSHED ICE
Színtelen alap, holo pelyhekkel tömve.
Sokkal több benne a pehely mint a színezett társaiban, mert itt nyilván nekik kell megoldaniuk a fedést, és ezt meg is teszik 2 rétegben + 2 réteg fedőlakk


A formuláról tehát összességében: kisebb és nagyobb pelyheket is tartalmaz, melyek közül néhány összekunkorodik, ezáltal rücskösebb felszínt eredményez, tehát a 2 réteg fedőlakk kelleni fog rájuk. Ezeket a pelyheket lemosáskor elég nehezen tudtam levakarni, már-már egy glitteres lakkal volt egyenértékű a "harc". A Citrine tuti hogy fog egy picit, a többit nem hordtam, csak swatcholtam, így azokról nem tudok nyilatkozni.

Ettől függetlenül én ajánlom őket, mert baromi szépek, és a Citrine-t már alig várom, hogy újra magamra kenhessem!

A kollekció már elérhető a márka honlapján és a stockistoknál is.


1 megjegyzés:

  1. Szépek a képek, azt szeretném kérdezni, hogy mennyire olyan az állaguk, mint az előző kollekcióé? Mert a legelső Facets az nagyon jó volt állagban, finishben, de a 2. az nem jött be annyira.

    VálaszTörlés