szerda, május 23, 2018

Polished for Days x The Polished Okie

Read it in ENGLISH                                                                                                                                  PR sample

A Polished For Days márka és a The Polished Okie blog kollaborációja ez a kollekció. 6 körömlakk, kozmetikai táska, kulcstartó (a kollekció mágneses lakkjával készítve), és egy mágnes alkotja ezt a mutatós kis szettet.


A kozmetikai táska szép, igényes kidolgozású, mind a 6 lakk elfér benne. A márka és a blog logója fekete glitterrel van rányomtatva.

A mágnes teljesen jól működik, bár gyengébb mint pl. a Masura mágnese, de ez magán a manikűrön nem látszik. A kulcstartó a kollekció Vitae nevű mágneses lakkjával készült, ami az egyik kedvencem egyébként. 
VITAE
Fekete alap, pink-lila-vöröses mikropelyhekkel, vörös-pink-lila-tel-zöld-kék multikróm mágneses shimmerrel.
2 réteg + fedőlakk AEONIAN
Gyengén pigmentált seafoam zöld alap, holo pelyhekkel, zöld-arany-vörös-pink shimmer pelyhekkel és nagyobb zöld-arany-vörös-pink irizáló pelyhekkel tömve.
2 réteg + fedőlakkSEABRIGHT
Szürkés alap, holo pelyhek, pink-lila-teal-zöld multikróm shimmerrel.
2 réteg + fedőlakkEMBER
Halvány lila jelly alap, szórt holo csillám, zöld-arany-vörös-pink shimmer pelyhek és nagyobb irizáló pelyhek.
3 vékony réteg + fedőlakkLYRE
Enyhén búzavirágkék tónusú kék jelly alap, holo pelyhekkel, zöld-arany-vörös-pink shimmer pelyhekkel és nagyobb zöld-teal-kék-lila irizáló pelyhekkel.
3 vékony réteg + fedőlakkOKIE
Szürke alap, holo pelyhekkel, zöld-lila shimmerrel, nagyobb zöld-teal-kék-lila irizáló pelyhekkel.
2-3 réteg + fedőlakk


Nekem nagyon tetszik a kollekció, annak pedig külön örülök, hogy végre az indie márkák is elkezdtek kísérletezni a mágneses lakkokkal!

A kollekció elérhető a Polished For Days honlapján, vagy a stockistoknál: Hypnotic Polish, Harlow & Co., Rainbow Connection vagy a Psyches Beau.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése