csütörtök, április 05, 2018

Illyrian Polish | War Stars * Polish Pickup - April

Read it in ENGLISH                                                                                                                                  PR sample

Nem volt még szó a blogon a Polish Pickup kezdeményezésről. A lényege, hogy minden hónapban más téma szerint készíthetnek a csatlakozó lakkmárkák körömlakkot, amit minden hónap elején előrendelés formájában megrendelhetünk egy közös oldalról, a polishpickup.com-ról.
Én már másodjára rendeltem (illetve a második még úton van). Ezek a lakkok limitáltak, csak az adott hónapban és kizárólag a Polish Pickupon keresztül lehet őket megvásárolni, és általában az üvegek összmennyisége is meg van határozva a márkák által, így nem árt ébresztőt állítani, hogy biztosan le ne maradjunk a kiszemelt lakkokról. A Polish Pickup honlapjára a preorder előtt már feltöltik a kiválasztható lakkokat, lehet nézelődni, kívánságlistát készíteni. A megrendelés után kb. 3 hetet kell várni mire postára adják a csomagot, mert a lakkokat a márkának el kell készítenie, majd a PP-hoz postázni, ahol összevárják a lakkokat, a rendeléseket így egyszerre, egy csomagban tudják a vásárlóknak kézbesíteni.

Eddig azért nem írtam a Polish Pickupról a blogon, mert nyilván a lakkok már sohasem lesznek elérhetőek, de most abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy az Illyrian Polish elküldte az áprilisi PP-ra készített lakkját. Ebben a hónapban a bolygók és galaxisok (Across the Universe - Planets & Galaxies) lesz a téma, az előrendelés pedig április 6 (11AM EST) és  április 9. között fog zajlani, de tényleg nem árt időben érkezni, mert pillanatok alatt elkapkodják a javát.


WAR STARS

Bogyós-málnás mély pink jelly alap, vörös holo mikroglitterekkel, szórt holo csillámmal, kék-indigó-lila pelyhekkel, narancs-vörös pelyhekkel. Nagyon tetszik az alap és a kékes pelyhek hidegsége, de ott van a holo glitterek narancsos-vöröses felvillanó fénye és megfelelő fényviszonyban a vöröses pelyhek melegsége.
3 rétegben fog igazán elmélyülni a színe, 2 réteg fedőlakkot javaslok rá.

Ennél a lakknál nincs meghatározva a maximális üveg mennyiség, tehát akár a preorder utolsó napján is rendelhetünk belőle.


Az áprilisi lakkok tehát ITT tekinthetőek/vásárolhatóak meg, az előrendelés április 6 (11AM EST) és  április 9. között fog történni.


1 megjegyzés: