vasárnap, február 18, 2018

Live.Love.Polish | The Fantasy collection

Read it in ENGLISH                                                                                                                                  PR sample + affiliate link

 A Live.Love.Polish legújabb kollekciója 6 pelyhes topperből áll. 1 rétegben (számomra) tökéletes mennyiségű színváltós pelyhecske kerül a körömre, a képeken is mindenhol 1 rétegben láthatjátok. A shift legjobb reprezentálása végett fekete alapon swatcholtam őket, de készítettem körömmargarétán színvariációkat is (krém, hologlitter, multikróm, metálos és lineáris holo alapokon). A kedvenceim a holo mikroglitter lakkokra felkent verziók.


CHIMERA
 A fő színei a zöld-teal-kék, de akár lilába, pinkbe is shiftelhet.

 Ez a lila (Live.Love.Polish Happy Hour) x Chimera az egyik kedvenc kombóm <3


VISION
A fő színe a kék-indigó, de lilába, pinkbe is shiftelhet. Ez különösen tetszett egy fémes bordós-bogyós, illetve sötét csokibarna alapon.PHANTASMA
A fő színei a rózsás-arany-zöld, de narancsba, pinkbe is shiftel. AMULET
A fő színei a lila-pink-vöröses narancs, de aranyba, zöldbe is shiftel.FANCIFUL
A fő színei a pink-lila-kék, de teal-zöld-narancs is megjelenhet.FIERY
A fő színei a vörös-narancs-pink, de arany és zöld is feltűnik benne. A kék glitterbombán és a bordó lineáris holon nagyon tetszett.


Összehasonlítás végett itt egy side-by-side kép. Én igazából nem nagyon tudok kedvencet választani, mert mindegyik csodaszép, és mindegyik a maga módján teljesen át tud formálni egy alapszínt. Talán a Phantasma az, amit kevésbé fogom elővenni, de az összes többit nagyon jól ki fogom tudni használni. Nem mellesleg magukat a toppereket is lehet kombinálni, pl. a kék Vision a zöld Chimeraval, vagy a Fanciful hidegségébe lehet még csempészni egy kis tüzet a Fieryvel.


A lakkok egyenként, és szettként is elérhetőek a Live.Love.Polish honlapján.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése