hétfő, február 27, 2017

ILNP | Spring 2017 - Color Kissed Ultra Holos

Read it in ENGLISH                                                                                                                                  PR sample

Az egyik legnagyobb vágyam vált valóra, swatcholhattam az ILNP-nek. Szinte még most sem hiszem el, ezúton is sok sok köszönet a márkának a felkérésért :) Beleadtam apait, anyait a képekbe, de feladták a leckét rendesen, ugyanis az egyik legnehezebben fotózható finish ez az ILNP által "Color Kissed Ultra Holo"-nak nevezett új formula.
A 2017-es tavaszi kollekció ezúttal is 2 részből áll, így én is két bejegyzésben mutatom meg őket.

A Color Kissed Ultra Holos kollekcióba hat szuper holografikus lakk tartozik, a holo mellé pedig egy adag shimmer is került a lakkokba.
 Képzeljetek el egy Mega (X)-et, és adjatok hozzá színeket. Gyakorlatilag ez a koncepció. Színtelen lakk telis-tele holo pelyhekkel és különböző színű (enyhén shiftelő) shimmer pelyhecskékkel.

Van egy olyan érzésem, hogy ez a kollekció elég megosztó lesz, én egyrészről elfogult is vagyok, másrészről pedig imádom az éteri, irizáló lakkokat, úgyhogy nem kérdés, hogy nekem bejön ez az új finish. Persze vannak kedvenceim, és van 2 szín amire én is azt mondom, hogy tényleg nem sok a különbség köztük.

Mindegyik lakkot 3 vékony rétegben kentem fel, de rövid körmön akár 2 közép-vastag rétegből is ki lehet hozni szerintem. Nem száradnak túl érdesre, 1 réteg fedőlakk elég lesz rájuk.


ROSEWATER
 Az egyik kedvencem, sőt, a kedvencem a kollekcióból, ez volt az első amit felkentem. A shimmer pelyhek fő színe a rózsaszín, de egészen az aranytól a narancsos pirosig változhat a fényviszonyoktól függően. A képeim a holo effektet nem igazán mutatják, kb. 100x holosabb, tényleg egy Mega (X)-et kell elképzelni holo fronton.



SUNDAY BRUNCH
Ez is nagyon tetszik, a shimmer pelyhek arany-barack színben pompáznak benne.



SPRING BOUQUET
A shimmer fő színe a zöld, de fényviszonytól függően lilás-pinkbe is átmehet.



CHIT CHAT
A Rosewaterrel szemben sokkal lilásabb, hidegebb, orchideásabb a főszíne, de ebben is fellelhető néha a rózsaszín árnyalat, de még akár egy kis arany is.



EASY STREET
Ez, és a következő Full Moon az, amiben még én, a fanatikus ILNP bolond sem látja annyira a különbséget. Az biztos, hogy az Easy Street alapszíne egy jeges, már-már tealbe hajló kék, míg a Full Moon lilás-kék/indigó kék. A többi négy színben sokkal jobban lehet látni a különbséget, de ez a kettő nagyon hasonló, ráadásul maguk a shimmer pelyhecskék is valahogy nem olyan erőteljes színűek.



FULL MOON
Tehát ahogy említettem, ebben indigó kék/lilás-kék shimmer van.


Még egyszer beillesztem a kezdőképet, mert az üvegekről sikerült a legjobb/leglátványosabb képeket készítenem, a színek a következők: Rosewater, Spring Bouquet, Chit Chat, Easy Street, Sunday Brunch, Full Moon.


A kollekciót március 3-tól lehet előrendelni, akár a Nailland-nél is (5% kedvezménnyel).

A Spring 2017 kollekció másik feléről készült képeimet ITT nézhetitek meg.

1 megjegyzés:

  1. Először nem tetszettek, de belegondolva mégiscsak van bennük valami, ráadásul úgy feltűnőek, hogy szolidak is közben :)
    Gratula a lehetőséghez!!

    VálaszTörlés