szerda, november 30, 2016

Potion Polish | Christmas 2016

Read it in ENGLISH                                                                                                                                PR sample

 A Potion Polish karis kollekciója nálam nagyon betalált, izgalmas és változatos színek/finishek, szuper minőséggel. A márka még sohasem adott okot a csalódásra, úgyhogy nagyon ajánlom őket, ez a mostani kollekció pedig végképp az egyik kedvenc márkámmá léptette elő.



CHRISTMAS CHEER
Óh, hogy ez mennyivel szebb élőben! A következő gagyi kép enged következtetni arra, hogy mennyire csodás is ez a lakk. Picit duokrómos alapja van ami az enyhén narancsostól a bíboron át a liláig shiftel, de mindezt nagyon elegánsan teszi. Holo pelyhek is vannak benne, a formulája pedig szuper, 2 réteget használtam.



HOLLY BOUGH
Másik nagy kedvencem ez a csodaszép mély zöld lineár holo multikróm pelyhekkel. Karácsonyfa feeling ezerrel :O
Egy picit sűrűbb a többihez képest (de még mindig teljesen jól kezelhető), 2 vékony rétegben fed.



ALL DECKED OUT
Halvány lazacos-rózsaarany jelly alap holo pelyhekkel és arany shimmer pelyhekkel.
2-3 réteges.



SNOW MELT
Halvány kék alap gyenge-közepes holoval, ezüst és halvány arany pelyhekkel. Nagyon téli havas-jeges, imádom.
2 normál rétegben fed.



DEFINE NAUGHTLY
Bézs nude gyenge holoval és kevés holo pelyhecskével. 
2 normál vagy 3 vékony rétegben ajánlom.



VERY MERRY
Másik nagy kedvencem. Telt bogyós lineár holo alap pink/cseresznye színű holo mikroglitterekkel.
2 normál rétegben fed, 1 réteg fedőlakk elég rá.



MORNING MOCHA
Sötét barna alap bronz-arany pelyhekkel. Mokka nem, de fakéreg annál inkább eszembe jut róla. Van egy enyhe antik gold-zöld beütése, ha úgy esik rá a fény.
2 rétegben fed.



EVEN SANTA LOVES PINK
A Télapó igen, de én nem :D Ez az egyedüli amiért nem vagyok oda, bár még mindig jobban tetszik ez az enyhén mályvás/lilás tónusú pink mint egy sima pink. Gyenge holo és sok arany shimmer pehely van benne, amitől szinte izzik!
2-3 rétegben fed.


A kollekció December 2-án 1PM EDT időben rajtol a potionpolish.com-on. Nem tudok róla, hogy más webshopban kapható lenne a márka, de szerencsére a hivatalos oldal szállít nemzetközileg.


És egy kis egyszerű nail art a Morning Mocha-val :)



Mit szóltok ezekhez a színekhez?


2 megjegyzés:

  1. Nekem a rózsaszín és a Very Merry tetszik a legjobban. Bár egyikre sem mondanám, hogy csúnya. :)
    Még nem mondtam, de imádom a kicsit távolabbi képeidet! Engem zavarni szokott, ha csak ultra közeli képeket látunk, mert ugyan ki nézegeti a körmét mínusz 5 centiről? :D Szóval szerintem nagyon hasznosak ezek, sőt, még egy picit távolabbit is szívesen megnéznék! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is elég szépikék mind :D
      Örülök, hogy tetszenek a távoli képek. Próbálom mindig betartani a távoli, közelebbi, makró "egyensúlyt". Lehet, hogy én vagyok az egyedüli, de én nagyon szeretem a makró képeket (pláne ha sokkal jobb minőségű mint az enyéim :D ), mert szeretem pontosan tudni, hogy mi van egy lakkban, lehet ez csak az én rigolyám :D Az utóbbi pár napban próbáltam még egy picit távolabbi képeket lőni, persze nehéz, mert swatcholáskor csak 4 körmöm lakkozom ki :D Na majd meglátjuk, hogy sikerültek :)

      Törlés