vasárnap, november 27, 2016

Femme Fatale Cosmetics | Total Recall

Read It In ENGLISH                                                                                                                                PR sample

A Femme Fatale Cosmetics új kollekciójának kicsit nehezen indultam neki, ugyanis sehol egy kék/zöld/teal lakk, de végül igazi kincsekre bukkantam. A kollekció 7 csajosabb színből áll, persze azért akad pár vadabb alkotás is.



CLEVER GIRL
A fenti képből láthatóan ez egy thermal lakk, és egyben az egyik kedvencem a kollekcióból. Igen, én sem hiszem el, a piros és a kedvenc szó nemigen hangzott még el egy mondaton belül a blogon, de most mégis ez a helyzet. Természetesen nem egy tipikus pirosról van szó. A színe egy picit dinnyés árnyalat, de a rengeteg arany shimmer és különböző méretű arany holo glitter egy csodás melegséget is csempész a lakkba. Hideg állapotban piros, melegben pedig átlátszóvá válik az alap, teret engedve a sok arany csodának. Így télen a hosszú körmeimnek hála a fenti kép a valóságban is elérhető volt, öröm volt nézni ezt a csodás átmenetet.
2-3 rétegben fed, 1 vastag réteg fedőlakk nekem elég volt rá.



READY FOR DREAMLAND?
Ez a lakk sajnos nem különösebben fogott meg, úgy érzem hasonlóval már találkozhattunk a piacon.
Lilás szürke crelly alap lila-pink irizáló mikropelyhekkel.
2-3 réteges.



WELCOME TO MARS
 A kollekció egyik vadabb lakkja, de egyben az egyik kedvencem is. Narancs-pink multikróm alap arany holo glitterekkel és lila-pink-narancs multikróm pelyhekkel. Nagyon túl sok, és nagyon imádom :D
2 normál vagy 3 vékony rétegben fed, egy vastag réteg fedőlakk minimum kell rá.



2084
Szürkés barna alap narancs-pink shimmerrel. Csodaszép, őszi nude, a formulájába pedig nem nagyon tudok belekötni, 2 normál rétegeben fedett, csík nélkül.



THE EGOTRIP
A kollekció legvadabb elegye ez a csupa glitter és pehely lakk. Arany holo glitterek és zöld-sárga-pink multikróm pelyhek vannak benne. Fényviszonytól függően nagyon zöld vagy épp nagyon pink is lehet. Maga az alaplakk halványan sárgás zöld színű.
3 vékony rétegben kentem fel, de akár 2 is elég lehet. Picit érdesre szárad, ezért a 2 réteg fedőlakk ajánlott rá.



VENUSVILLE
A másik thermal lakk már kevésbé nyerte el a tetszésem, nekem túl pink/vattacukor :D Az alaplakk melegben átlátszó, hidegben pedig pink. Ezüst holo mikroglitterek és fagyos lila-kék irizáló shimmer pelyhek vannak benne.
3 vékony rétegben használtam, 2 réteg fedőlakk kellett rá.



THE LAST RESORT
Szilvás-pinkes enyhén duokrómos alap ici-pici holo glitterekkel.
2 rétegben fed, de a sok pici glitter miatt kell rá bőven fedőlakk.


A kollekció már elérhető a Femme Fatale ausztál és amerikai webshopjában, a stockistokhoz pedig hamarosan érkezik.

Melyik árnyalat tetszik nektek a legjobban?

3 megjegyzés:

  1. Nem szeretem a thermal lakkokat, de a CLEVER GIRL nélkül nem lehet élni, szóval KELL! :)
    A második amit megveszek majd ebből a kollekcióból, az a WELCOME TO MARS.
    Jó pár FFC lakkom van és nagyon szeretem mind, különleges színek és kiváló minőség jellemző mindre.

    VálaszTörlés
  2. A Welcome to Mars brutál jól néz ki...

    VálaszTörlés
  3. Dettó! A Welcome to Mars imádnivaló, rajongok a Femme Fatale vadítóan eredeti lakkjaiért! Másik kiszemeltem a The Last Resort. A Clever Girl még gondolkodós, a hideg színe tetszik jobban, de ugye az látható ritkábban.
    A Dreamland esetében pedig nagy piros pont a márkának a csíkmentességért. Nagyon tetszik, de valószínű nem veszem meg ennyi pénzért, tényleg lehet rá olcsóbb alternatívát is találni.

    VálaszTörlés