csütörtök, november 24, 2016

Cirque Colors | Holiday 2016

Read It In ENGLISH                                                                                                                                 PR sample

Egy újabb karácsonyi kollekciót mutatok ma, ami már lehet mindenkinek ismerős, de sebaj. A Cirque Colors idén 4 árnyalatot tervezett a Holiday 2016 kollekcióba, jobban mondva csak hármat, ugyanis a tavaly debütált rózsaarany Halcyon ismét kaphatóvá vált.
 Nekem mindhárom szín nagyon tetszik, a lakkok minőségére pedig semmi panaszom sincs.


IDYLLIC
Fólia hatású, szuper metálos babakék lakk, ami a tökéletes jeges kék így télre. A Halcyon-hoz és Reflektor-hoz hasonlóan ebben is ici-pici ezüst pelyhek vannak és semmi más. A kék színt maga a lakk alap biztosítja.
2 rétegben fed, fedőlakk nélkül is már-már krómosan fényes.



AMBROSIA
Sötét burgundy lineár holo , de van benne egy kicsi shimmer pehely is (talán ezüst, de a lakk rózsaszínesre színezi). Nagyon tetszik a színe, van benne egy pici lilás tónus is, de ezt lehet csak a holo miatt látom benne.
2 réteg + fedőlakk.



 WINTER BLOOM
Nem nagyon értem ezt a színt így a tél közepén, egy tavaszi release-ben sokkal jobb szívvel venném, persze ettől függetlenül még ugyanúgy gyönyörű a lakk. Halvány menta jelly alap holo pelyhekkel és pink-lila shimmer pelyhekkel. Élőben sokkal jobban érvényesül a shimmer pehely!
Ez a holo pelyhek miatt kevésbé pigmentált, így 3 réteget kentem, de rövidebb körmön szerintem kettőből is ki lehet hozni.



HALCYON
És végül a visszatérő rosegold csodalakk. Inkább a barackosabb tónus felé húz nem pedig a rózsaszín felé, és ebben is kizárólag apró ezüst minipelyhek vannak.
2 réteg + fedőlakk.


 Egy nagyon egyszerű nail art is született az Ambrosia-val és az Idyllic-kel, amit végül 3 teljes napig hordtam. Isteni ez a mély burgundi a babakékkel *-*


A lakkok már egy jó ideje elérhetőek a cirquecolors.com-on és a stockistoknál.
Az Ambrosia kivételével a többi három limitált kiadás!


1 megjegyzés:

  1. Csodás manikűr, pont ez a két szín tetszik a fotóid alapján. A menta nálam négyévszakos szín, főleg ha kicsit hidegebb árnyalat.

    VálaszTörlés