szerda, március 23, 2016

Cirque Colors | Speckled & Sparkled collection

ENGLISH version

A Cirque Colors tavaszi kollekcióját fogom ma megmutatni. A Speckled & Sparkled névre hallgató kollekció Speckled részébe tartozik 4 "foltos/fürjtojásos" szín, a Sparkled részébe pedig 6 fólia hatású holo lakk.
A lakkok Március 25-én lesznek elérhetőek a cirqecolors.com-on, de ha minden igaz akkor ma még előrendelhetőek a Nailland-től 5% kedvezménnyel. Nagyon ajánlom egyébként őket, mert mindegyik 2 réteges, gyönyörű, és nem utolsó sorban limitált, úgyhogy nem érdemes sokáig halogatni a vásárlást.

Lássuk először a Speckled lakkokat, amiknek hihetetlen jó a formulájuk, el sem akartam hinni, hogy elég volt mindegyikből a 2-2 könnyed réteg.


A Hatch egy nagyon világos szürke (majdnem fehér) krémes alap, amiben van fekete(vagy szürke?) pehely, ezüst pehely és mindenféle színű multikróm pehely. A helyzet az, hogy mivel a krémes alapszín nagyon pigmentált, ezért teljesen elnyomja a színes pelyheket, így azok a körmökön egyáltalán nem érvényesülnek.



Az Astra is tartalmaz fekete és ezüst pelyheket, plusz ebben is van multikróm pehely, főleg pink/lila színű. Ebben már jobban érvényesülnek a színes pelyhek, bár az alap ezeken is tompít. Maga a krémes alapszín egy ici-picit barackos/bézses pasztell rózsaszín

Az Acid Wash-nak pasztell kék az alapja, fekete és rengeteg, jól látható kék pelyhet tartalmaz. Ebben érvényesülnek a legjobban a színes pelyhek, teljesen átveszik az uralmat.



A Mint Chip csodaszép menta alappal rendelkezik, fekete, de arany-zöld-néhanarancs-néhakék pelyhek is vannak benne, viszont ezek soha nem látszanak a körmön. Én mondjuk nagy pehely imádó vagyok, úgyhogy már a tudat, hogy van ezekben a lakkokban UCC pehely, már az vonzóbbá teszi őket még akkor is ha egyáltalán nem látszódnak a körmökön :D



A Cin Cin már a Sparkled kollekció része. A Sparkled kollekció lakkjaiban millió ezüst mikropehely (mint a Reflektorban vagy Halcyonban) társul a holografikus csillámhoz. Így a napon/lámpafényben előjön a holo (ami egyébként gyenge, szórtan lineáris), fény nélkül viszont metálos fólia hatásuk van.
A Cin Cin pezsgő színnek van leírva, ennek igazat is adok. Az ezüst és az arany között van a színe, de nincs meleg narancsos árnyalata, inkább egy picit fakóbb aranyra kell gondolni. Engem kicsit sápaszt.



A Himalayan Pink egy rosegold lakk. Ha lemaradtatok a Halcyonról, akkor itt lesz helyette ez. Ráadásul ez még jobban rózsaarany, ebben több a pink, a Halcyon picit barackosabb szín, illetve a Halcyonnak erősebb a színe (lesz róluk lentebb összehasonlító kép).



A Saint Cloud egy csodaszép levendula. Nagyon tetszik ez az árnyalat.



A Sencha a Cirque szerint seafoam green, szerintem mentának is megteszi, ő is nagyon tetszik, az egyik kedvencem.



A Besos egy mélyebb, telt magenta. Ez és a következő Oasis a legjobban pigmentált. Mindegyikből elég egyébként a 2 réteg, de ebből a kettőből rövid körmön akár 1 vastagabb réteg is elég lehet.



Az Oasis egy teal-es kék. Furi leírás, de tényleg ilyennek mondanám. Nem igazi teal, a kék vonal elég erős benne. 


Nekem nagyon tetszik a tavaszi kollekció mindkét fele, a Speckled rész inkább a visszafogottabb vonalat képviseli, míg a Sparkled lakkok igazi vagány, figyelemfelkeltő darabok.
Tehát még egyszer, a cirquecolors.com-on Március 15-én jelennek meg, a Naillandnél pedig (remélhetőleg) ma még tart az előrendelés, de ha nem akkor majd amikor ideér a szállítmány akkor lesznek legközelebb elérhetőek. Meg persze a többi stockist-nál is szétnézhettek.

Mit szóltok hozzájuk?

4 megjegyzés:

  1. A kollekció Speckled fele a kedvenc, mindegyik nagyon tetszik. A Sparkled viszont nem, nagyon nem...

    VálaszTörlés
  2. A Sparkled nagyon tetszik, a Speckled viszont viszont nem jön be, bár lehet ha élőben megnézem változni fog a véleményem. :) Szóval ól eltalált kollekciók, mivel ltom Ciiskának épp fordítva jönnek be a színek, így mindenki találhat kedvérevalót. :)

    VálaszTörlés
  3. Az utolsó kettő baromi jó élénk szín, a tojásosak is tetszenek. Nem semmi munka lehet ennyit befotózni.

    VálaszTörlés
  4. A fürjtojásosból egyedül a kék tetszik, a metálosok közül mindegyik jöhetne! :) Viszont még mindig baromi drága, szóval marad a nyálcsorgatás. :D

    VálaszTörlés