kedd, március 01, 2016

Born Pretty Store lakkok


 A Born Pretty Store-tól kaptam tesztelésre ezt a 7 lakkot, szettben is megrendelhetőek (ITT), de külön-külön is (a lakkok számai kattinthatóak, továbbvisznek a BPS oldalukra). Még sohasem próbáltam BPS lakkot, szerencsére pozitívan csalódtam bennük. Már ami a minőséget illeti...mert bizony eléggé túl vannak árazva a maguk 6ml-eréhez képest (darabjuk $12,88, most mondjuk egyik-másik szín akciós), szerintem ennyit egyik sem ér meg, vegyetek inkább CbL-t.
4 holografikus és 3 multikróm lakk következik most. Mind a 4 holo lakkból elég volt 2 könnyed réteg, viszonylag gyorsan száradtak és nagyon szép a lineár holójuk, sokkal erősebb mint a képeimen. Szóval a minőséggel tényleg semmi gond, na de 6ml ennyiért?!
A multikróm lakkokat is 2 rétegben kentem, de fekete alapra. Ezek is elég gyorsan száradtak. Nem csíkozódnak.


Közepesen sötét, lilás kék lineár holo.



 Egy az egyben málna rózsaszín. Nagyon élénk színe van, ezért a holo nem is igazán látszik a képeken. Meglepő módon nagyon szerettem magamon.



#24
Lilás-pinkes bogyós szín, de nem túl élénk. Szerintem nagyon szép színe van.



 #25
Narancsos-enyhén barnás-vöröses, terrakotta, "égett"vöröses árnyalat, nehéz körbeírni. Érdekes szín, nem nagyon láttam még ilyesmit.



#32
Arany-narancs-vörös multikróm, néha zöldbe és pinkbe is átmegy. Egész könnyen shiftel. Apró ezüst holo glitterek vannak benne (tehát nem pelyhek mint a Dance Legend hasonló lakkjaiban).



#31
Lila-kék-zöld multikróm, nagyon ritkán egy kis narancsos színt is lehet benne látni. Sajnos ennek a shiftelésével nem vagyok megelégedve, a legtöbb esetben csak szimpla kék metálos színe van. Ebben is megtalálhatóak az apró ezüst holo glitterek.



#33
Ez a kedvencem a 7 közül. Ezért talán még ki is adnám azt a majdnem 13 dollárt. Nagyon könnyen shiftel narancsos-pinkes-lilás-kékes-zöldes színekbe, ráadásul ezek a színek jó élénkek is. Kisebb-nagyobb méretű zöld metál glitterek vannak benne (az üvegben pelyheknek láttam őket, de nem azok). Nagyon beteg összeállítás, de imádtam magamon. Egyes fényviszonyokban a lakk alapszínének teljesen olyan a színe mint a zöld glittereknek, de a következőben meg hihetetlenül elütnek ezek a glitterek a lilás/pinkes alapból. Bátor viselet, de nekem nagyon tetszik.


Sajnos az áruk miatt nem tudom teljes szívvel ajánlani őket, bár a minőségükkel tényleg semmi gond, sőt! Esetleg nézzétek, hogy mikor lesznek akciósak, mert mondjuk féláron már teljesen megéri szerintem, ha megtetszett valamelyik szín (a málnás, bogyós és terrakotta színek szerintem kifejezetten egyedire sikerültek, nem beszélve erről az utolsó multikrómról).

Ha mégis vásárlásra adnátok a fejeteket, akkor a CSBQ10 kóddal 10% kedvezményt kaphattok.


Melyik tetszik a legjobban?

7 megjegyzés:

  1. Úú, az utolsó...! Nagyon izgalmasan néz ki, végre valami egyedi :) Elfogadnám. Mondjuk az áruk tényleg húzós.

    VálaszTörlés
  2. Hiába zöldes, az utolsót simán felkenném. Brutáljó. A rozsdás és a bogyós szín tetszik még. :) De ez tényleg sok 6 miliért.

    VálaszTörlés
  3. Hozzám majd a 23-as és 25-ös érkezik, de a képeid alapján a 25-öst most nagyon megbántam, ha rajtam ilyen lesz, akkor szomorú leszek, hiába "csak" tesztelésre jön, és nem rendeltem. A kéket viszont bánom, hogy kivettem a listámról, nagyon tetszik.

    VálaszTörlés
  4. A málnaszínűt és a terracottát megrendelném, ha nem lenne ennyire elszállva az áruk, de így tényleg inkább CBL-t veszek belőle. ;)
    A képeid most is csodásak!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szépek ezek a lakkok,a terracotta tetszik a legjobban. :) Az áruk igen,kicsit érdekes,mert a Born oldalán a legtöbb dolog jó áron kapható,de még kupon kóddal sem éri meg...

    VálaszTörlés
  6. A #32 engem egy az egyben a PP Solar Flare átnyalatára emlékeztet a képek alapján. Erősítsetek/cáfoljatok meg. :D

    VálaszTörlés
  7. Az utolsó #33 nagyon izgalmas lett! Egyedül ő tetszik, nem láttam még hasonlót :-) A képeidért meg odáig vagyok, gyönyörűek!

    VálaszTörlés