hétfő, március 07, 2016

Avon | új tavaszi Nailwear pro+ árnyalatok


 Új Avon lakkok a láthatáron, mégpedig három szép tavaszi árnyalat, a Nailwear pro+ családból. Kettővel nagyon meg vagyok elégedve minőségileg, de a harmadik sajnos elbukott, pedig szép színe van/lenne.


A fekete levessel kezdeném. A Sheer Citrus egy szép barackos szín, enyhe korall alaptónussal. Nagyon jelly jellegű, három réteg sem volt elég belőle, de nem kentem negyediket, a képeken 3 réteget láttok. Élőben még jobban átlátszott a körmöm, főleg amikor "átsütött rajta a nap". Persze lehet kenni alá fehéret, bár akkor sokkal neonosabb lenne szerintem a színe, illetve glitter sandwich-hez vagy pond manikűrhöz fel lehet használni.



Az Aqua Verve egy pasztell kék, enyhe menta alaptónussal. A PP Tiffany-nál kékebb egy kicsit! Applikációtól függően 2-3 réteg fog kelleni belőle, nekem pl. 2 rétegnél még foltos volt egy picit.



Az Amped Up Pink egy szép, visszafogott rózsaszín, amolyan rózsás árnyalat inkább, nem túl élénk, pasztelles jellegű. Ennek nagyon jó a fedése, két normál réteg elég volt.


A lakkokat a márciusi katalógusban keressétek (ITT), most akciósan csak 849 Ft-ba kerülnek.
Az Aqua Verve-t és az Amped Up Pink-et negyon tudom ajánlani, de a Sheer Citrus-t csak saját felelősségre :D vagy ha kifejezetten jelly lakkot kerestek.

Tetszenek ezek az árnyalatok?

2 megjegyzés: