hétfő, december 14, 2015

A-England | Fotheringhay Castle


Ez a kimondhatatlan nevű lakk már régóta a kívánságlistámon szerepelt, végre őt is kihúzhattam. Ez a bejegyzés nem lesz túl hosszú, már ami a szavak számát illeti, mert ugyanazt tudom írni erről a lakkról is, mint az összes többi A-England-ről: fantasztikus, vegyétek!
 A színe tudom nem fog mindenkinek bejönni, de nekem nagyon tetszik.
Óarannyal kevert mohazöld/sötét olíva <3


Hasonló (sőt, mondhatni ugyanolyan) a finishe mint pl. a Briar Rose-nak vagy a Dancing with Nureyev-nek, tehát enyhén metálos fénye van, a holo pedig (a márkától megszokott) elegáns/gyenge.
Fénytől függően természetesen ez a lakk is teljesen más lehet, hol a zöldebb arcát hol pedig az óaranyos csillogást látjuk. Maga a szín nem a legélénkebb, most a laptopomon színhűnek látom, de pl. a telefonomon ugyanezek a képek egy picit élénkebbek, úgyhogy csak szólok, hogy ha élénknek látjátok, akkor nem az :D Fedőlakk kell rá, mert egyébként mattra szárad.
Már egy rétegben is nagyon szépen fed, de azért kell a két réteg. Nem csíkozódott, gyorsan száradt, szóval igazi A-England minőség. Ha szeretitek az ilyen furi zöldeket, akkor vegyétek!





Hogy tetszik ez a szín?

6 megjegyzés:

  1. Mmmm nagyon szép *-* engem a kiwimadárra emlékeztet. :)

    VálaszTörlés
  2. Én imádom az árnyalatát. Már régóta ott van a képzeletbeli kívánságlistámon. :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon különleges és gyönyörűséges lakk, elfogadnám :))

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tetszik, meg a Princess Sabra is, ez a kettő olyan zöld, amit ritkán látni és nem egyértelmű a színük. Csak azért nem veszem meg őket, mert nem használnám ki/el őket, ritkán van olyan kedvem, hogy zöldet kenjek magamra.

    VálaszTörlés
  5. This shade is amazing! Perfect swatches!

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép, nekem egy sötétebb árnyalatú van meg: http://voroskoromlakk.blogspot.hu/2015/05/notd-dark-green-emerald.html

    VálaszTörlés