kedd, október 13, 2015

Őszi levelek


Bizonyára ismerősek lehetnek ezek az őszi levelek, ugyanis nemrég már megfestetem őket egy manikűrben. Megint az ILNP Spiced Eggnog-ot kentem fel hétvégén, és akartam rá festeni valami őszi mintát, és rögtön a levelek jutottak eszembe, így ismét nekiláttam felpingálni őket.
Először fehér akril festékkel festettem fel a mintát, hogy a színek majd élénkebbek legyenek. Sárga, narancs és vörös akril festékkel készítettem el a színezést, adtam neki egy kis erezetet, majd feketével körvonalaztam.


Az A-England Briar-Rose-on is nagyon jól mutatott ez a minta, de talán a Spiced Eggnog-on egy hangyányit jobban szeretem, valószínűleg a kis narancs pelyhek miatt. Olyan, mintha összemorzsolt falevelek lennének az alapban :) (ilyen tálalásban nem egy desszert jut az eszembe :D)




Hogy tetszik nektek ez a nail art?

23 megjegyzés:

  1. Gyönyörű lett!!! Tetszik nagyon! :)

    VálaszTörlés
  2. Először nem fogott meg ez a lakk, de minél többet látom rajtad, annál inkább izgatja a fantáziám:D

    VálaszTörlés
  3. Hihetetlen vagy! Erre már szavaim sincsenek, hogy ez mennyire tetszik, de azért kellett írnom, mert: *_* *_* *_* *_* *_* <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :))) Köszönöm szépen Rita, örülök, hogy tetszik!

      Törlés
  4. Bevallom, mostanában néha azt éreztem, már túldíszíted a körmeidet, persze gyönyörű volt mindegyik, és óriási tehetség vagy, ez nem kérdés, egyszerűen én jobban preferálom az ilyen manikat, mert ez elképesztően tetszik! Azon gondolkodom, hogy tudnám rekreálni, de persze sehogy... :D Azért még gondolkodom rajta. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tény, hogy minél jobban beszippantja az embert a nail art világa, annál bonyolultabbakat akar alkotni, mivel egy egyszerű pontozott valami már nem kihívás, nem okoz örömet. Örülök, hogy ez a manikűr elnyerte a tetszésedet :)

      Törlés
  5. TÖ- KÉ- LE- TES!! : O *-*

    VálaszTörlés
  6. Nincsenek szavak arra, hogy milyen ügyes vagy! :) Múltkor én is megpróbáltam leveleket festeni, rövid úton feladtam... :D A Spiced Eggnog nagyon tudna tetszeni, de eddig minden képen másnak tűnt az alapszíne, pedig azon múlna, hogy jól mutat-e rajtam :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) De nem szabad ám feladni, gyakorlás nélkül nem is fog menni soha! :) A Spiced Eggnog meg...hát igen. Minden képen más, és ez alól az én fotóim sem kivételek. Annyit tudok mondani mint amit a tesztnél is írtam, vaníliás alap egy nagyon pici zöldes tónussal, ami nem látszik minden fényviszonyban. Nekem is totó volt amikor megrendeltem, de szerencsére nagyon szeretem magamon :)

      Törlés
  7. Gyönyörű lett ez a mani, igazán őszies tényleg:)

    VálaszTörlés
  8. Ez lakk úgy néz ki, mint egy répás főzelék, de a levelek csodásak, és hát igen, nekem az előző alappal jobban bejött.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :DD haha látom nem nyerte el a tetszésed a Spiced Eggnog. Hát igen, ez tipikusan olyan árnyalat, hogy az emberek felének abszolút nem jön be, a másik fele meg imádja :D

      Törlés
    2. Párom azt mondta rá, hogy olyan, mint egy szappan :D

      Törlés
  9. Szuper lett, valóban nagyon passzol ez az alap a levelekhez, mintha a háttérben mögöttük potyognának a többi levelek éppen :)

    VálaszTörlés
  10. Tiszta ősz ez a lakk! Imádom! A mani is nagyon jó lett.

    VálaszTörlés