szerda, október 07, 2015

ILNP | Mountain View, Spiced Eggnog, Maiden Lane, Clockwork


Az ILNP az egyik kedvenc lakkmárkám, nagyon különleges, de mégis könnyen hordható lakkokkal rukkolnak elő, mindig csak kapkodom a fejem amikor arra kerül a sor, hogy kiválasszam azt a párat amit elbír a pénztárcám. Az idei őszi kollekció is nagyon izgalmasra sikeredett, sajna a sok szépség közül csak négyet tudtam megrendelni. A kollekcióból még nagyon tetszik a Glory, a First Class és a PLL is, na meg azért a Dream Girl is piszkálja a fantáziámat, merthogy ugye hideg tónusú rózsaszín, és úgy érzem, hogy szeretném magamon.
Amint megérkezett a csomagom a Naillandtől neki is álltam swatcholgatni, na meg közben nail artok is készültek, de azokról majd külön posztot hozok.


Mountain View | 3 réteg + fedőlakk
Nagyon sötét méregzöld holo jelly lakk, apró bronzos pelyhekkel, amikből lehetne egy picit több is (vagy élénkebb színű). Akár két vastagabb réteg is elég lehet, de én inkább a 3 vékonyabb réteget javaslom. Fedőlakkot csak megszokásból kentem rá, egyébként szép fényesre szárad, nem nagyon zavarnak be a pelyhek és holo "szilánkok".
Valami meseszép ez a lakk, annyi mélység és dimenzió van benne!









Spiced Eggnog | 2 réteg + fedőlakk
Ezt a lakkot valószínűleg vagy imádja vagy utálja az ember, engem rögtön lenyűgözött, amint megláttam. Az alap valami vanília puding jellegű szín, szerencsére egész jól kijön a bőrszínemmel. Ebben a fincsi pudingban úszkálnak a fűszerek, vagyis a narancs és bronz pelyhecskék, illetve holo pelyhek. Az összkép tényleg olyan mint valami desszert :D Nyamm!









Maiden Lane | 3 réteg + fedőlakk
Az egyik legholósabb Ultra Holo a márkától szerintem. Grafit szürkének mondanám, de gyakorlatilag a holo miatt a világ összes színét magában hordozza. Sajnos ebből mindenképpen kell a 3 réteg, de én szívem szerint elkenegetném egész nap is :D Szerintem feketére kenve helyettesítheti a Missed Calls-t, még szerencse, hogy azt nem vettem meg, pedig kívánságlistás volt. Sőt, ki fogom próbálni különböző sötét (zöld, kék, bordó, lila) lakkok fölé kenve is, mert szerintem jól fognak együtt működni.










Clockwork | 2 réteg + fedőlakk
Elvileg bronzos. szerintem inkább pezsgő, sőt, a nude-ot is megkockáztatnám, legalábbis az én bőrszínemmel inkább ilyesmi árnyalata van. Sokkal jobban tetszik, mint a Fame, pedig féltem nagyon, hogy esetleg túl hasonlóak lesznek. A finish-ért még mindig odáig vagyok, elképesztő, hogy milyen jól néz ki ez a pelyhes fém + holo egyveleg, sohasem unalmas! Ráadásul ezeket nagyon egyszerű felkenni, 2 könnyed rétegben tökéletesek. A lemosásról nem tudok nyilatkozni, mert lehúzható alapot használok, de valószínűleg a pelyhekkel akadhat egy kis macera, mert nem azok az "acetonban oldódó" pelyhek.









Nektek melyik a kedvenc az ILNP őszi kollekciójából?


13 megjegyzés:

  1. De gyönyörű ez az utolsó! Valami drága csillogósat kellene már vennem... :D

    VálaszTörlés
  2. Nekem is az utolsó tetszik legjobban!!

    VálaszTörlés
  3. A Clockwork már csak a neve miatt is<3
    Egyébként melyik lehúzható alapot használod? Most épp ezután kutatok..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bocsi a kései válaszélt :/ Jelenleg a Miss Sporty alapját, de azt...hát nem nagyon ajánlom "közembereknek" mert 1 napnál tovább nem nagyon bírja. Mivel én sokat swatcholok, meg alapból szeretek szinte naponta festegetni, alkotni a körmeimre ezért nekem pont jó, de 2 nap után lepattan. Főleg zuhanyozás után kell vele vigyázni, mert akkor nagyon hamar felválik. Elvileg a Dance Legend lehúzható alapjai nagyon jók, de azokat még nem próbáltam, és most a Naillandnél sem kapható (elvileg úton van a szállítmány), viszont az sokkal drágább mint a Miss Sporty. Most tesztelek egy Born Pretty Store-os lehúzható alapot is, de azzal is az a baj, hogy 1 nap után hamar felválik (teszt róla kb. 2 hét múlva lesz, akkor a Miss Sporty-ról is fogok írni pár gondolatot). Úgyhogy igazából nem nagyon tudok jót ajánlani, ami mondjuk kibírja azt a 3-4 napot amit egy átlagember egy lakkozással ki szeretne húzni. :S

      Törlés
    2. Ó, az nem jó hír, de a posztot azért nagyon várom:)
      A neten látom, hogy sokan vízbázisú ragasztót kennek fel, de ez egyelőre kicsit fura nekem. Lehet, hogy egyszer kipróbálom:D

      Törlés
    3. Igen, az Elmer's glue-t lehet látni mindenhol, és gyakorlatilag a Miss Sporty is az (meg a Sally Hansen, meg az összes fehér de színtelenre száradó lehúzható alap) :D Nem kell tőle félni egyébként, mert semmi káros anyag nincs benne, gyerekeknek lett kifejlesztve, itthon a süni ragasztó ilyen elvileg(még nem próbáltam). Úgyhogy én most a Dance Legend alapot akarom nagyon kipróbálni, de az a baj, hogy 2500Ft a 15 ml és az én tempómban gyorsan fogy az ilyesmi. De egyszer tuti megveszem, aztán meglátom, hogy mennyire éri meg.

      Törlés
  4. Én is azt gondoltam, a Clockwork nagyon hasonlít a Fame-ra. Ez a finish szerintem is csodás, imádom ezt a különleges fémes hatást! A Spiced Eggnog úton van felém a Nailland-tól, kicsit izgulok, mennyire fog illeni a bőrömhöz.. (-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerencsére nem hasonlítanak, bár valószínűleg ha megkérdeznénk egy férfit nem tudna különbséget tenni :DD

      Törlés
  5. Éppen az eggnog van a körmeimen, imádom és bár én is nagyon féltem nagyon jó a bőrszínemmel. Tegnap a Diablót kentem fel, azt nem éreztem ennyire, bár tény hogy gyönyörű. A clockworkot nem rendeltem meg a fame miatt, de baromira tetszik. Csak kéne. Nagyon erős ez a kollekció szerintem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hajaj, bizony nagyon erős, legszívesebben felvásárolnám az egészet. Bár őszi színeket szerintem a legegyszerűbb alkotni.

      Törlés
  6. Gyönyörűek a képeid! :)) Én Maiden Line-t, Clockwork-t és Glory-t rendeltem a kollekcióból és nagy váarkozással nézek a csomagom elébe. A Mountain Wiew első körben nem jött velem, amit a képeid alapján már kissé bánok. Az Eggnog nem az én lakkom, viszont érzésem szerint fantasztikus nail artot fogsz vele villanatni, úgyhogy nagyon várom a következő bejegyzést. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, örülök, hogy tetszenek a képek! Jajj, már nagyon bánom, hogy kihagytam a Glory-t, ráadásul egy jó darabig nem is lesz rá pénzem :((

      Törlés
  7. A Spiced Eggnog és a Clockwork elég bejövősek :)

    VálaszTörlés