hétfő, október 26, 2015

Envy Lacquer | Sugar Skull collection


Ma a beígért másik Envy Lacquer kollekciót mutatom be, a Sugar Skull-t. A kollekció 6 lakkból áll, és mindegyikben található zöld/kék/lila irizáló glitter, illetve holo shimmer. Egyik-másik árnyalat egyéb összetevőt is kapott, de ezt az egyes lakkoknál fogom leírni.
Akárcsak a Fall Rock Candy Trio-val, ezekkel a lakkokkal is meg voltam elégedve (egy kivételével...vajon melyik lehet az? vajon melyik...hát persze, hogy a fehér :/). Könnyű volt a felvitelük, és ezek is nagyon gyorsan száradtak. Azonban valamiért a trio minősége mégis jobban tetszett.
Szállítanak Magyarországra is, de nem a webshopon keresztül, hanem emailben kell Melody-val felvenni a kapcsolatot (sales@envylacquer.com). Egy lakk $9.99-ba kerül.


Careta | 2 rétge + fedőlakk
Abszolút befutó ez a lakk a kollekcióból. Fekete jelly irizáló glitterekkel és holoval, az egész annyira élettel teli, színes, de mégsem túl harsány. Nagyon szeretek ilyesmit hordani ősszel/télen.






Papel Picado | 2 réteg + fedőlakk
Hideg tónusú sötét lila. Nagyon tetszik a lila és a glitterek miatt megcsillanó zöld/kék színkombinációja. Az enyhe holo miatt még több élet van benne.






Ofrenda | 2 réteg + fedőlakk
"Erdő zöld" szín, hideg tónussal. Ebben piros mikro glitterek is vannak. A képeken 2 réteget kentem fel, de úgy érzem egy harmadikkal több mélységet kapott volna a dolog.






Calacas | 2 réteg + fedőlakk
Szépséges élénk kék szín. Ebben zöldeskék shimmer is van még pluszban, amitől egyfajta jeges fényt kap. Ő lett az egyik kedvencem a kollekcióból.






Golletes | 2 réteg + fedőlakk
Enyhén piszkos málna szín, az irizáló glitterekkel és a holo shimmerrel. Ez a leginkább "belülről fénylő" a kollekcióból. 






Illuminacion | 3 réteg + fedőlakk
Ezzel a lakkal kicsit meggyűlt a bajom, ugyanis még a 3. rétegnél is foltos volt. Pedig nagyon szép lenne, olyan mint egy havas táj a napsütésben, nagyon szépen csillog. A Lovely téli kollekciós fehér homoklakkja jut róla eszembe, az is hasonlóan csillog.




Egy kis ismétlés az előző posztból, mert fáradt vagyok és nincs erőm új végszót írni:
"A lakkok tehát emailen keresztül rendelhetőek nemzetközileg, a webshopban viszont szét lehet nézni, a lakkokon kívül ékszerek (kézzel készült, körömlakk felhasználásával) és már nail vinyl is kapható."

Envy Lacquer social media:


Melyik szín tetszik a legjobban?

5 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek! *____*
    A kék és a fehér a kedvencem! :3

    VálaszTörlés
  2. A fehér fehér alapra kenve talán kevésbé foltosodna. Egyébként gyönyörű, éppúgy, mint a málna színű.

    VálaszTörlés
  3. A fehér nagyon szép, meg a málnás. Nekem a hideg lilák nem jönnek be, piros tőle a bőröm, ami amúgy sárga. A kék is szép!

    VálaszTörlés
  4. A feher valami csoda! Ot es a zoldet en is elfogadnam. :)

    VálaszTörlés