szombat, október 03, 2015

Cirque Colors | Bejeweled & Sani


Egy új márka költözik a Nailland polcaira, mégpedig a Cirque Colors. Ez a hír pedig nem is lehetett volna jobb noszogatás, hogy végre fotózzam be azt a két színt amit még anno a Harlow&Co.-tól rendeltem. Pláne, hogy mindkét szín elérhető lesz majd a Naillandnél, e hónap 5-ig előrendelhetőek, kedvezményes áron.
Nagyon szerettem volna már Cirque lakkot, de sajnos a Harlow-nál sohasem voltak készleten a kiszemeltjeim, de végül egy kék (mert ilyenem még úgy sincs) meg ez ezüst (mert ilyenem még úgy s...öhm...mert...mert Sani, azaz Szani a neve :D).


Bejeweled
Középkék (királykék) lineár holo, mert ilyenem tényleg nincs. Igazából a sima holokért (amiben nincs valami extra glitter, pehely, bármi) nem vagyok annyira oda, mert napfény nélkül baromi lehangolóan tudnak kinézni, ezért nem is halmozom őket. De ha már Cirque a holoiról ismert, akkor csak illik megvenni valamelyiket, igaz? :D #logika
Két réteg + fedőlakk, nagyon könnyű felkenni, szépen terül, az ecsete a "régi", vékony fajta. 13,2ml lakk van üvegben. A minőségére nincs panasz. Ráadásul isteni citromos levendula illatot hagy a körmökön, ugyanis ilyen olajok is vannak benne. Én nem szeretem a levendulát, de a citrommal olyan jó harmóniában van, hogy nem győztem a körmeimet szagolgatni.









Sani
Az a Szanis dolog csak vicc volt, valószínűleg bármilyen más névvel is megvettem volna, de így még plusz indokom is van rá...Alexandra vagyok...muszáj volt *-*
Mielőtt még mindenki továbbtekerne, hogy áh, ezüst holo, láttunk már ilyet, azoknak szólnék gyorsan, hogy ez nem ám egy egyszerű ezüst holo! Ugyanis nagyon apró ezüst "pelyhek, csillámok" is vannak benne, amitől (árnyékban) enyhe metálos fényt kap. Persze ne egy ILNP ezüstpelyhes-holo metálos fényre gondoljunk, de azért határozottan látni lehet, hogy nem egy szokásos tompa, fénytelen ezüst holo van rajtunk (árnyékban). Úgyhogy tulajdonképpen ez volt az a plusz, ami miatt pár hónapja a kosaramba került.


Ez is 2 réteg+fedőlakk, ugyanolyan jól terül stb., mint a Bejeweled. Viszont az ezüst részecskék (meg a holo is) elég hamar leülepednek az üveg aljára, ezért használat előtt jól fel kell rázni. Nem tudom, hogy ez az új lakkoknál is így van-e, ugyanis én még egy régi, "kivágatlan elejű" dobozosat kaptam, lehet azóta már javítottak a formulán. 


Árnyékban így néz ki az az enyhe metálosság amit fent ecseteltem.



Egyenlőre nem tervezek venni több Cirque-t, ennyi pénzért azért jól meg kell gondolnom egy sima holo lakkot, de van pár kiszemeltem: La Tropicale, Limoncello, Never Nude, Panacea, Powwow (igen, egy rózsaszín...bár nem tudom kell-e az ILNP Paige mellé :/), Vesuvius.
Örültem volna, ha pár "mákos", aprópelyhes Cirque is elérhető lenne a Naillandnél, de hátha majd idővel jönnek azok is.

Ki mit szeretne előrendelni? Kívánságlista? Ki vele!

3 megjegyzés:

  1. Gyönyörű(ek a swatchok és képek, amiket készítesz :D) ez a két lakk, leginkább a kék szívdobogtatós. Annyira nem néztem szét a Cirque lakkok között, de ha sokra nem is, majd valami különlegesebbre azért tuti benevezek, ha már a Naillandnél lesznek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én sem tervezem felvásárolni mindet, jó pár szín olyan...túl egyszerű. De van pár nagyon különleges is *-*

      Törlés
  2. Jaj, én irtó nagy Cirque fan vagyok! Mióta másfél éve másodkézből hozzám került a Cerillos, nem bírok leállni velük. Persze megint sikerült a márka egyik legszebb lakkjával indítanom. :) A La Tropicale is gyönyörű, bíztatnálak a vásárlásra. Az előrendelésben a Vesuvius-t és a Budoire-t választottam.

    VálaszTörlés