szerda, október 14, 2015

Avon körömlakk újdonságok | Molten Metal & Nailwear pro+


Ismét lehetőségem nyílt kipróbálni párat az Avon körömlakk újdonságai közül. A Nailwear pro+ vonal gazdagodott 6 új árnyalattal, illetve megjelent a metálos-fémes színeket tartalmazó Molten Metal kollekció 5 színnel.
A Molten metal lakkok tulajdonképpen mikro glitter lakkok, de 2 rétegben tökéletesen fednek. Maga az alaplakk enyhén színezett. A glitterek miatt textúrált, "homoklakk" hatást kapunk ha megszáradt a körmünkön, de ezt 1-2 réteg fedőlakkal ki lehet simítani. Ebben a bejegyzésben fedőlakk nélkül láthatjátok mindegyiket. Nagyon egyszerű a felvitelük, a glitterek nem állnak össze egy helyre, hogy aztán lehetetlenség legyen szépen szétkenni őket, hanem szépen terülnek, semmi igazgatás nem szükséges, nagyon takarítani sem kell utánuk, mert elég sűrű ahhoz az állaguk, hogy ne folyjanak össze-vissza. Viszonylag gyorsan száradnak.
A Nailwear pro+ lakkok közül még sohasem próbáltam, így nincsen viszonyítási alapom. Azonban azt bátran állítom, hogy ez a két árnyalat eléggé meggyőzött. Mindkettő 2 közepes/vastagabb rétegben fedett, nem foltosodott, egyszerű volt a felvitelük és átlagos idő alatt száradtak. Az egyiket (Tender) tesztelni is volt alkalmam, nem pattogott, csak körömvégi kopás volt tapasztalható.


Molten Metal - Copper | 2 réteg
Ez a lakk a 'Réz' nevet kapta, és az üvegben jó kis narancsos-rezes a színe, a körmömön viszont már vesztett a mélységéből, és inkább egy narancsosabb arany árnyalatnak láttam. Persze a bőrtónusunk is sokat számít abban, hogy egy színt milyennek látunk, de gondoltam azért megjegyzem, hogy nekem nem ez az igazi réz szín.






Molten Metal - Gold | 2 réteg
Ezzel az árnyalattal is az a bajom, hogy én nem ilyennek képzelem az arany színt :D Ez a lakk inkább egy fakó, ezüstös arany szín szerintem. Ha a Copper és a Gold között választanom kellene, hogy melyik az arany, akkor én a Coppert választanám. Persze ezek csak nevek, a lakkok nagyon szépek, de én kicsit fenn tudok akadni az ilyen apróságokon :D






Molten Metal - Titanium | 2 réteg
Megmondom őszintén, fogalmam sincs milyen színe van a titániumnak, és lusta is voltam utána nézni (:D) úgyhogy inkább elmesélem, hogy én milyennek látom ezt a színt. A Gold-hoz hasonlóan ez is egy picit fakó, ezüstös szín, enyhén barnás árnyalat. 





Copper, Titanium és Gold.


Nailwear pro+ Desire | 2 réteg
Nem szeretem a barna lakkokat, de ez az elegáns szürkés barna nagyon tetszik. Első pillantásra azt hittem, hogy taupe, de nincs benne lila, ez csak sima szürkés barna. Hideg árnyalatnak mondanám alapjáraton. Nail artot már láthattatok vele, ITT.






Nailwear pro+ Tender | 2 réteg
Imádom a nude lakkokat, nail art alapnak vagy csak úgy, pláne ha egyszerűen és csíkmentesen lehet felkenni. A Tender pedig ilyen. Szép világos nude árnyalat, néha hidegebbnek, néha melegebbnek látom, úgyhogy itt nem merek pontosat mondani (plusz a bőrszín megint), de szerintem nyugodtan bepróbálkozhattok vele, mert ez az árnyalat a nagytöbbségnek jól fog állni szerintem. 






Szóval most mind az 5 lakkal nagyon meg vagyok elégedve, és bátran ajánlom bármelyiket.
A Molten Metal lakkok teljes ára 1449 Ft, a Nailwear pro+ lakkoké pedig 1398 Ft.

Az aktuális Avon katalógust ITT nézhetitek meg ha látni szeretnétek a többi árnyalatot.


8 megjegyzés:

  1. Annyira ősz, nagyon tetszik mind az öt *-*

    VálaszTörlés
  2. De szépek, egyre jobb az Avon lakkok kínálata. Mind tetszik, főleg a Titanium és a krémesek!

    VálaszTörlés
  3. nagyon tetszenek a molten metalok, nem is tudom eldönteni, hogy a Copper vagy a Titanium a kedvencem. nagyon ünnepi hatásuk van számomra

    VálaszTörlés
  4. Nem vagyok Avon-fan. De ezek a Molten Metal lakkok tetszenek! :)

    VálaszTörlés
  5. A Molten Metal lakkokra akkor izgultam rá igazán, amikor a kezembe fogtam a Graphite-árnyalatot. Csodálatos! :) Ahogy elnézem itt nálad, valószínű, hogy a Titánium is érint erősen, tetszik ez a szürkés kakaós szín, jó kis semleges tónus. Jó, hogy végre látom ezeket a csodákat jó minőségű fotókon, köszönöm! :)

    VálaszTörlés
  6. Mindegyik eléggé tetszik nekem :)

    VálaszTörlés
  7. Nekem utolsó kettő a kedvencem. :D

    VálaszTörlés