péntek, augusztus 07, 2015

WNAC | Summer | Lemon & Cherry


Az augusztusi WNAC fő témája a nyár, ezen belül pedig ma a Lemon & Cherry, vagyis citrom és cseresznye téma volt meghatározva. Nem akartam gyümölcsöket festeni, így inkább a színek mentén indultam el, bár a sárgát és a pirosat nem nagyon szeretem együtt.
Valami geometrikus mintát szerettem volna, mégpedig a 90-es évek hangulatát idézve. Az ilyen minták nekem kizárólag nyáron jöhetnek szóba, így nekem nagyon is beleillik a fő témába. A kis nail artos füzetemben "megterveztem" a mintát, ami tulajdonképpen csak cikk-cakkokból és vonalakról áll. Lehet a képeken nem látszik túlságosan, de az alap is ad még egy kis pluszt a dolognak, ugyanis a Moyra fehér Sea Salt-ját (881 Pearl Drop) használtam két vastagabb rétegben, így a kis fehér pöttyök is adnak egy kis extra mintázatot. A piros lakk a Rimmel Glastonberry, a sárga pedig egy noname Born Pretty Store-os. A fekete természetesen akril festék. Végül matt fedőlakkot is kapott.
Nekem nagyon tetszik, imádom az ilyen mintákat.




Hogy tetszik?
Szeretitek az ilyen geometrikus mintákat?


7 megjegyzés:

  1. De jó lett! Én szeretem a sárgát és pirosat együtt! Nekem is megvan ez a Moyra, felismertem, sőt már mattítottam is le, úgy tényleg jobb.

    VálaszTörlés
  2. Jelentem, kis gondolkodás után én is felismertem a Moyrát, még mielőtt elolvastam volna. Nagyon jól illik ez az alap a kompozícióhoz. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, először csak sima fehéret akartam, aztán elkezdtem gondolkodni, hogy az úgy olyan semmilyen lesz :D Akkor került a képbe a Moyra, és igen, szerintem is nagyon passzol :)

      Törlés
  3. Nekem is rögtön az alap fogta meg a tekintetemet. Nagyon tetszik így ez a manikűr, a matt hatás kimondottan jól áll neki! :)

    VálaszTörlés