péntek, augusztus 28, 2015

Team Pineapple


A mai manikűrrel két legyet ütök egy csapásra, ugyanis a WNAC mai nyári színpárosa a barack+kobalt volt, amihez egy ananászos manit gondoltam ki, a gyűrűs ujjamon lévő ananász charmot pedig a Born Pretty Store-tól kértem tesztelésre.
A nail art egy részét Celine manikűrje inspirálta (aki egyébként szintén inspirálva volt ^^).
Alapnak a Rimmel Peachella-t kentem fel, aztán szokás szerint fehér akril festékkel megfestettem mindent. Az ananász "teste" a Rimmel Rain Rain Go Away-jel, a levelei pedig egy BPS-os arany "nyomdalakkal" (nyomdázni nem ajánlom, de nagyon szép sárga arany színe van, 2 rétegben fed, nail arthoz már nem először használom. Itt megtalálható ha érdekel valakit.) lett kiszínezve. A kobalt körvonalakat akril festékkel festettem meg, de a gyűrűs ujjam alapja a Morgan Taylor Making Waves.



Maga az ananászos dísz nekem nagyon tetszik, nem túl nagy, a képen látható mértékben áll el a körömtől. Azt meg kell jegyeznem, hogy a levelek előre vannak hajolva, így azok nem fekszenek fel a köröm felszínére. Szép sárga arany színe van, szerintem kellőképpen kidolgozott a mintája. Két darabot kapunk a pénzünkért, ami szerintem olyan szempontból elég, hogy egy kézre nem tennék egynél többet belőle, így accent nail-ként lehet használni, ráadásul ha vigyázunk rá, akkor többször is használható, viszont ha elhagyjuk az egyiket akkor szívás...
Nem is tudom mit mondhatnék még el róla, azért egy ilyen kis mütyürin nem nagyon van mit tesztelni :D Egyébként az Essence körömragasztóját szoktam használni (viszonylag sok van benne és ecsetes), az nagyon jól odaragaszt bármilyen szegecset, charmot.


Ha megtetszett ez a kis ananászos dísz, akkor ITT rendelhetitek meg, használjátok a CSBQ10 kódot 10% kedvezményért :)





Hogy tetszik?
Szeretitek az ananász mintát?

4 megjegyzés:

  1. Profi lett :) Egyre jobban szeretem a barack színt, nagyon vidámak ezek a kis ananászok!

    VálaszTörlés
  2. nagyon jó ez a mani, a kis ananászka hozzám is úton van. ^^

    VálaszTörlés
  3. Nem szokványos ananászos, de tetszik.

    VálaszTörlés
  4. Jajj nagyon cuki ez a mani!!! :)

    VálaszTörlés