kedd, augusztus 11, 2015

Multikróm rózsák


Nem bírtam ki, hogy ne feszegessem tovább az ILNP lakkokkal történő kreatívkodást, ezért a Mega (X)-re kigondoltam egy rózsamintát, amit már számtalanszor megfestettem, de ezúttal csavarként két Utrachrome Flakie-t használtam a színezéshez.
Először fekete akril festékkel megfestettem a körvonalakat, majd egy kis szivacsdarabbal felütögettem a rózsákra a Neon Rosebud-ot, ahol nagyon hiányos volt oda még ecsettel vittem fel a pelyhekből (persze még így sem lett 100%-os a lefedettség, de nem is szükséges szerintem). Mivel a szár és a levelek annyira picik, hogy nincs az az apró szivacsdarab ami a segítségemre lett volna, ezért oda simán ecsettel pakolgattam fel az Open Fields csodás zöld pelyheit. Végül akril festékkel megfestettem a szirmokat és egyéb részleteket.


Lehet, hogy sokaknak ez már a too much kategória, de én egyszerűen imádom, percekeig el lehet nézegetni ahogy a multikróm pelyhek váltják a színüket, vagy épp ahogy alatta a  holo sziporkázik. Eddig még nem használtam ilyen formában nail arthoz a pelyheseket, de szerintem fogok még velük kísérletezni, mert nagyon jól néznek ki.






Mit gondoltok?
Túl sok vagy pont elég? :D

9 megjegyzés:

  1. Nem sok, annyira szép, nincsenek is szavak erre! (Ilyen ablakot kérek :)

    VálaszTörlés
  2. Csodálatos lett!!!!! Annyira szép az egész!!!

    VálaszTörlés
  3. Atyaég, ez gyönyörű. A rózsaablakokra emlékeztet :)

    VálaszTörlés
  4. Nincs olyan, hogy túl sok glitter:D:D szerintem fantasztikus.

    VálaszTörlés
  5. Ezt a manikűrt naponta kb 20szor megnézem - és persze lementettem a telefonomra. Annyira eltalált és az, hogy a rózsa szárában a flakie-határok a tüskékre emlékeztetnek leírhatatlanul tetszik. Ha valaha freehand terepre mernék vándorolni, ez lesz a legelső kombináció, amit kipróbálok. Talán nem Mega X, hanem valami off white alapon, de neon rosebud és open fields egymásnak lettek teremtve:)!

    VálaszTörlés
  6. Szerintem nagyon szép lenne ez a köröm, csak a festésre még rá kéne gyakorolni. Megfelelő ecsettel és technikával. Kicsit vastagok és darabosak a kontúrok.

    VálaszTörlés
  7. Ez csodálatos lett! Mondjuk tőled rosszat még nem láttam. ;)

    VálaszTörlés