hétfő, augusztus 24, 2015

Bundle Monster Shangri-La Master Set *nyomdalemez kollekció teszt


A Bundle Monster márka jóvoltából tesztelhettem a 10 db nyomdalemezből álló Shangri-La Master Set-et. A minták döntő többsége orientális-virágos (mint egy parfüm :DD), de pár geometrikus mintát is találunk a szettben. Egy lemez 5,5x5,5 cm-es (belefér a "standard" kör és hatszög lemezeknek készített tárolókba).
A lemezek jó minőségűek, nem volt gond a mintákkal, mindegyiket szépen fel tudtam venni. Mivel nem volt szívem egyik lemezt sem kihagyni, ezért mindegyikkel készítettem egy-egy manikűrt, így a mai is egy igen hosszú bejegyzés lesz :)

A szett $14,99-ba kerül, de külön-külön is megvásárolhatóak a lemezek, ezek egységára $2,49. Ha már 6 db lemez tetszik a kollekcióból, akkor érdemes a szettet megvenni, mert ugyanannyira ($14,94) jönne ki ha külön-külön vennénk meg őket.

A lemezekről egyesével nem készítettem képet, csak egy csoportkép erejéig állítottam be őket szépen sorba, a BM honlapon jó minőségű képek találhatóak a lemezekről.

BM-S101  |  BM-S102  |  BM-S103  |  BM-S104  |  BM-S105
BM-S106  |  BM-S107  |  BM-S108  |  BM-S109  |  BM-S110


Mundo nyomdalakkokat használtam, és különféle nyomdapárnákat (a legkeményebb 1dolláros ebayestől a Creative Stamper-ig, illetve a BM nyomdapárnát, amiről majd lentebb ejtek pár szót még), mindegyikkel jól működtek a lemezek. Ha kíváncsiak vagytok valamelyik lakknak a nevére, akkor kérdezzetek nyugodtan! A képek sarkában ott van, hogy melyik lemezzel készült, de egyébként sorba vannak rakva.









Talán a 109-eshez kell egy kis magyarázat: a lemez tele van csodás geometrikus mintákkal. Simán is fel lehet nyomdázni, de csinálhatunk belőle matricát is, amit aztán szét lehet darabolni, így a különálló részekkel díszíthetjük a körmünket, aztán ezeket variálhatjuk is, mint ahogyan a mutató ujjamnál tettem (ez lett a kedvenc mintám a 4 közül ^^).



Egy nyomdapárna szettet is kaptam tesztelésre. A kialakítása hasonló a Creative stamper-hez, de ennek a fogókája műanyag, és kis mélyedések is találhatóak rajta, hogy ne csússzon meg a kezünk. A párna rész hatalmas, és ha azt gondolnád, hogy "Áh, nekem rövid körmöm van, minek ekkora nyomdapárna" akkor csak mondom, hogy én 3-4 körmöt is tudtam vele egyszerre "matricázni", úgyhogy igenis hasznos lehet rövid körömre is. A honlap szerint közepesen puha, hát ebben nincs nagy tapasztalatom, mert kevés nyomdapárnám van, de kb. olyan puha mint a Creative stamper. Csak a képen látható szettben kapható, ami egy plusz párnát és két lehúzót is tartalmaz, viszont szerintem teljesen megéri ennyi pénzért, mert nagyon jól működik. A két BM párna egyébként belefér a Creative stamper "kupakba" :D is, úgyhogy akinek már van olyanja, de szeretne még plusz párnákat, annak itt van egy 4db-os szett



Bundle Monster Social Media:
Website: www.bundlemonster.com
Facebook: www.facebook.com/bundlemonster
Twitter: www.twitter.com/bundlemonster
Pinterest: www.pinterest.com/bundlemonster
Instagram: www.instagram.com/bundlemonster
Google+:  plus.google.com/+bundlemonster808
Youtube:  www.youtube.com/user/bundlemonster


Hogy tetszenek a nyomdalemezek?
Melyik a kedvenc?

7 megjegyzés:

  1. Fu nagyon szuper ez a kollekció!!!A fekete-fehér manikűr nagyon tetszik:)

    VálaszTörlés
  2. Szuperek a manik! A 105 nél melyik DL lakkot használtad? Remélem megvan nekem is :)

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörűek! A S109-es lemezzel készült manikűr a kedvencem :)

    VálaszTörlés
  4. Szuperek a manikűrök! :)
    Nagyon szeretem a Bundle Monster lemezeit, szerintem nagyon jó minőségűek. Ezt a kollekciót azonban nem érzem magaménak, túl sok hasonló minta van rajtuk. Persze előfordulhat, hogy egyszercsak megváltozik a véleményem, de egyenlőre van még más olyan szett a kínálatukban, amire jobban vágyom (a régi 2010 és 2011-es szettekre)

    VálaszTörlés
  5. Szuperek ezek a lemezek és a velük készült manik is, legjobban az arany-pink-kék tetszik! :)

    VálaszTörlés
  6. Annyira szépek ezek a lemezek, mind nagyon tetszik!! És a manikűrök is! Hiába nézem, nem tudok választani, melyik tetszik legjoban, hiszen mind olyan nagyon szép! (-:

    VálaszTörlés
  7. Gyönyörű manikűröket készítettél, a kedvencem most a 105-ös lemez mintájával készített változat. Lehet, hogy az ősz közeledtét érzem már én is, de nagyon egyben van az a mani! :)
    A mintákat én is kicsit túl hasonlónak érzem, de azért nem bánnám, ha valaki megajándékozna egy ilyen szettel... :D

    VálaszTörlés