szombat, augusztus 22, 2015

BPS 16 db-os vinyls szett


A Born Pretty Store-tól kértem tesztelésre egy 16 ívből álló nail vinyls (van ennek értelmes magyar neve?) szettet. Igaz, hogy szeretek inkább szabadkézzel megoldani mindent, de ha lusta vagyok akkor jól jön egy ilyen kis csomag, pláne, hogy a nevesebb márkák vinyl-jei sokkal drágábbra jönnének ki.
 Eme rendkívül művészien összerendezett képen látható a 16 db ív, középen pedig az összes minta, amit kapunk. Van olyan ív, amin csak ugyanaz a minta található, de olyan is van, amin 3 különböző. A minták többsége jól használható szerintem, bár azt a pipára emlékeztető hatalmas valamit szerintem soha nem fogom elővenni :D Egyedül azt sajnálom, hogy vonal minta nincs a szettben.


Bár eddig még csak az eredeti Nail Vinyls-t próbáltam ki (abból is csak a vonalasat), így nincs sok tapasztalatom a témában, legalábbis annak a megítélésében, hogy mennyivel jobb vagy rosszabb a BPS-os az átlagnál. Viszont amit meg tudok állapítani, hogy teljesen jól tudtam őket használni. Használat előtt egyszer hozzányomtam a bőrömhöz őket, hogy ne ragadjanak annyira vadul (egy vékony réteg Seche Vite, majd 10-15 perc várakozás előzte meg a körömre ragasztást. Ez nagyon fontos, mert gyorsszárító lakk nélkül kb. 1-2 órát is kellene várni, hogy biztonságosan használjunk bármilyen nail vinyl-t, különben felszedi a körömlakkot.). Nem maradt a körmömön ragasztó cafat miután eltávolítottam a vinyl-t, a minták többsége hibátlan lett. 


Három manikűrt készítettem eddig vele, az elsőt fehér akril festékkel díszítettem is, a második egy sima colour block negatice space, a harmadikat pedig több hete, az egyik WNAC témára készítettem.

A szettet ITT tudjátok megrendelni, most akciós is! Használjátok a CSBQ10 kódot 10% kedvezményért, a szállítás ingyenes!










8 megjegyzés:

  1. Az utolsó manikűr fantasztikusan néz ki!
    Nekem is van pár ilyen vinyl a birtokomban,szerintem jól kihasználhatóak!

    VálaszTörlés
  2. Utolsó és az utolsó előtti kedvenc!! *-* nekem még nincs vinyl a birtokomban! De hasonlót már használtam, pl francia manikűrnél, tudom nem ugyanolyan :))

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szépek a manik,de az utolsó kettő a kedvencem. Jó találmány ez a vinylis vagy mi a szösz :D

    VálaszTörlés
  4. Jaj, én nagyon szeretem az ilyen matricákat (így hívom őket, mert tök hülye nevük van angolul. :D) Lényeg a lényeg, eléggé felkeltette az érdeklődésemet ez a BPS-es szett is, köszi. :) A manik közül a negative space a kedvencem! *_*

    VálaszTörlés
  5. De szépek a manikűrök! Én annyira nem szeretek ragasztgatni, díszítőcsíkot is ritkán használok, pedig tényleg nagyon csinos manikat lehet velük alkotni.

    VálaszTörlés
  6. Jaj, az elsőbe rögtön beleszerettem! :3 Úgy a színekbe, mint a mintába! ♥

    VálaszTörlés
  7. Az utolsó tetszik a legjobban, de a másik kettő is szuper lett :)

    VálaszTörlés