szerda, november 19, 2014

Lakkteszt | piCture pOlish - Eyre


Úgy gondolom már senkinek sem kell bemutatni ezt a lakkot, a megjelenésekor elárasztotta az internetet, amit nem is csodálok, mert szerintem a márka legkülönlegesebb lakkja. Még szeptember elején sikerült megszereznem és azóta már többször is hordtam, de valami hihetetlen nehezen tudtam fotózni, ezért a mai képek is több turnusból lettek kiválogatva (ezért eltérő egyes képeken a körömhossz, forma :D). Gondolkodtam, hogy kell-e a világnak még egy Eyre teszt, de aztán ha már ennyit küszködtem vele, akkor már csak megmutatom én is :)



Mint említettem, számomra az Eyre a legkülönlegesebb a PP lakkok közül, egyszerűen mintha nekem lett volna kitalálva. Az alapja acélkék (fénytől függően ibolyás/indigós árnyalat) metál finish-sel. Számomra már ennyi is elég lenne, ha pelyhek nélkül is piacra hoznák, akkor tuti, hogy az első sorban lóbálnám a pénzem. Így a pelyhekkel viszont kap egy olyan pluszt, hogy ember legyen a talpán aki nem ájul el tőle azon nyomban. Vagy ha nem is azon nyomban, de egy séta után, különböző fényviszonyokban megnézve már tényleg csodálom azt aki azt meri rá mondani, hogy "meh..." :D Nem is hallottam még ezt senki szájából :)


Szóval nem ragozom tovább, engem levett a lábamról, éppen ezért sem hagyhattam ki, hogy helyet kapjon itt a kis blogomon.
Nekem már 2 réteg (1 vékony, 1 vastag) is elég volt a tökéletes fedéshez és túlzottan a fényességével (vagy fénytelenségével) sincs gondom, de sokaknak kellhet rá a fedőlakk az extra fényért.
Mást nem is nagyon kívánok beszélni róla, jöjjenek a képek (vegyesen van árnyékban, szűrt fénynél, közvetlen napfénynél készült fotó, csak, hogy lássátok mennyire CSODÁLATOS).


Itt látszik nagyon a lilás árnyalat, illetve a következő képen is.











Szerintetek is szemkápráztató? *-*

8 megjegyzés:

  1. Ami neked az Eyre, nekem az a Bridget, mert én piros-párti vagyok :)
    Tényleg szép, sokféle arca van. Jó a link :D

    VálaszTörlés
  2. uhhh de jól sikerült elkpanod ezt a lakkot. Én hiába próbálkoztam vele, de valóban enynire tökéletes és elképesztő ezu a lakk, ahogy a képek mutatják. A Bridget is ugyanilyen szép pirosban, csak az sajnos megfogta a zselét alatta. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, megszenvedtem velük :D Hát én nem vagyok nagy pirosas, és akármennyire is csábít a Bridget (mert kit nem :D) nem szabad megtörnöm, mert tudom, hogy nem használnám ki...

      Törlés
  3. Nagyon jó hogy megírtad ezt a posztot, mert engem most fogott meg először ez a lakk, a Te képeidet látva ^^ Szóval volt értelme, na ;) Viszont én a Hope-al kapcsolatban érzem azt, amit te ezzel a lakkal: mintha nekem találták volna ki :) És nagyon jól mutat a körmeiden ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj de örülök, hogy hasznosnak találtad! :) A Hope nekem is tetszik.

      Törlés
  4. Káprázatosan szép ez a lakk, nem tudok betelni vele :)

    VálaszTörlés
  5. Én is pont azt éreztem, hogy ezt a lakkot nekem találták ki, talán a legelső volt az összes közül, amiről tudtam, hogy az enyém lesz :-) Azért persze a Monroe marad az örök kedvencem, de ez simán mellékerült a dobogó legfelső fokára :-)

    VálaszTörlés