péntek, november 14, 2014

Lakkteszt | Moyra Metal Effect 303


A mai nap kicsit megkésett bejegyzése egy Moyra lakkról szól, mégpedig a Metal Effect kollekció egyik darabjáról. Nagyon szeretem a metál/fólia/króm/duokróm/stb. finish lakkokat, ezért a Moyrától is ki akartam próbálni legalább az egyik lakkot a kollekcióból. A választásom erre a lilára esett, ezen kívül van még arany, ezüst, rózsaszín és bronz/rosegold árnyalatú. Nem voltak nagy elvárásaim, már az üvegben látszik, hogy nem lesz egy hűde szuper metál finishe, de ennek ellenére azt kell mondjam, hogy nagyon tetszik felkenve.
Ma meg is vettem egy újabb színt a kollekcióból, hamarosan arról is hozok tesztet.


Ahogyan a képeken is látszik nem túl fényes a végeredmény, félmattnak mondanám vagy suede finishnek. Azért metál lakkhoz méltóan a köröm egyenetlenségeit kihozza rendesen, így mindenképpen ajánlok alaplakkot, illetve magát a körömlakkot is nem árt 2 rétegben felvinni. Egyébként nagyon jól pigmentált, kis körömfelületen 1 rétegben is tökéletesen fed. Éppen ezért kiváló lehet nyomdázáshoz is (még nem próbáltam, de rá merném tenni a fél karomat, hogy tökéletes nyomdához). Nem csíkoz túlságosan, könnyű a felvitele és viszonylag gyorsan szárad (Moyrához képest).
A finish nekem rögtön a China Glaze Passion-t juttatta eszembe, szinte teljesen ugyanolyan a lakk állaga, finishe, ezért a kollekció arany darabjával ki lehet váltani a Passiont, ami 3-4-szer többe kerül (én 350 Ft-ért vettem ezt a lakkot).


Amint látjátok a blog kinézete megváltozott, elnézést kérek az esetleges fennakadásokért amiket a napokban tapasztalhattatok, de most nagyon döcögősen ment ez a template csere. Végre a századik variáció (és sikertelen HTML kódolás) után megtaláltam az igazit, amit sikerült a kívánt formára alakítani, remélem nektek is tetszik. Átalakításra került a menü rendszer is, már nagyon ráfért egy kis gatyába rázás.




Hogy tetszik?
Szeretitek a metál lakkokat?

11 megjegyzés:

  1. Tökéletes nyomdázáshoz, többféle Moyra Metál effect lakkom van. Anno kizárólag a nyomdázás miatt vettem meg, majd mindet :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor ezennel eldőlt a "vita" :) Köszi a megerősítést :)

      Törlés
  2. Ú, köszi a CG-utalást, már egy hónapja ácsingózom a Romantique Spring kollekció után, de ezek szerint van Moyra hasonmásuk... az ezüst Metal Effect mellé szerintem még beszerzek egy párat. :3 :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mivel nincs meg az arany, ezért nem tudom színben mennyire hasonlóak, de nyomdázáshoz a Metal effect tutira jó.

      Törlés
  3. Gyönyörű szép!:) xx
    Bianka

    VálaszTörlés
  4. Szerintem pont eléggé metálos :) Más színben biztos bejön, csak sajnos ahol Moyrát lehet kapni, ott annyi van, hogy elveszek mindig a kollekciók között, mert össze van keverve a sok lakk a dobozokban. Azért a rózsaszínesre vetek egy pillantást, ha arra járok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, elég nagy a választék. Én mondjuk a régebbi, kollekció nélküli lakkokat már nem nagyon szeretem böngészni, mert azok még igencsak kínkeservesen lassan száradnak.

      Törlés
  5. A blog felülete szépen alakul, tetszik a változás!

    VálaszTörlés