hétfő, november 10, 2014

Lakkteszt | Moyra - Easy Rider & Golden Rose Carnival 13


A mai bejegyzés talán indokolatlanul sok képet fog tartalmazni, no mindegy, remélem nem bánjátok.
Amikor megjelent a Moyra Aqua Jeans kollekciója nagyon megörültem, ugyanis imádom a kéket, és ez a kollekció nagyon izgalmas színekkel kecsegtetett a promóképen. Vártam, hogy majd elözönlik a swatchok a netet, de sajnos nem így lett, a számomra két legizgalmasabb, duokróm árnyalatról alig talál a Google képet, így pedig elég nehéz volt a választás ugyanis ahonnan szoktam venni a Moyra lakkokat Debrecenben ott még nem volt kint ez a kollekció, így a Naillandtől "kényszerültem" látatlanban megrendelni az egyiket.
A másik duokróm lakkról (Deep Forest) Lollinál, illetve mindkét duokrómról Ritánál találtok még képeket. Egyébként nagyon esélyes, hogy a Deep Forestet is megveszem (bár van nagyon hasonlóm, de ennyiért teljesen megéri beszerezni egy "tartalékot").
Na szóval, Easy Rider. Szerintem nagyon különleges ez a lakk, ugyanis azon felül, hogy lila-kék duokróm, még apró pelyhek/szilánkok is vannak benne, amit majd a makró képeken közelebbről is szemügyre vehettek. Nem a legduokrómabb lakk amivel eddig dolgom volt, de mégis nagyon tetszik, ráadásul eszméletlen szép metál fénye van, önmagában is fényes és Moyrához képest viszonylag gyorsan is szárad. Az első réteg az nagyon semmi, de már egy vastagabb másodikkal nagyon jól felépíthető a szín. Ha van kedvünk/időnk akkor egy harmadikkal pedig csodát művelhetünk vele. Én is 3 rétegben használtam. Nincs rajta fedőlakk.


Így kamerán keresztül elég nehéz kihozni belőle a lilát, de higgyetek nekem, hogy árnyékosabb helyeken igenis érvényesül a lila is.
Összességében nagyon örülök, hogy megvettem, csodaszép ez a lakk!











A mai második delikvens a Golden Rose Carnival kollekció 13-as glitteres fedőlakkja. Lehet kicsit sok e fölé a Moyra fölé, de már nagyon ki akartam próbálni, úgyhogy nem volt mit tenni :D
Több lakkot is próbáltam már ebből a kollekcióból, ugyanazt tudom elmondani erről is ami a minőségét illeti. Sok glitter van benne, de mivel a lakk elég híg, ezért gyorsan lecsúsznak az ecsetről, így kicsit halászni kell a nagyobb glitterekért. Én ilyenkor kb. 1 órára letekerem a kupakot a lakkról, hogy kicsit sűrűsödjön (folyamatos felügyelet azért nem árt, illetve 15 percenként egy rázást is meg lehet ejteni). Ez kb. 1,5 réteg (felvittem 1 réteget, és ahonnan hiányoltam még glittert oda még tettem egy kicsit). A fehér glitter egyébként szerintem nem teljesen fehér...nem is tudom, vagy nagyon világos szürke vagy pedig fehér, de van neki egy kis ezüstös fénye. Ahogy látjátok a képeken is, a glitterek mattok, aminek én kifejezetten örülök. Fedőlakk nem árt rá már csak azért sem, hogy a nagy glitterek ne akadjanak bele semmibe. Száradása átlagos.




 Le is mattítottam, hogy úgy is megnézzem, hogy hogyan mutat...nagyon tetszik mindkét verzió.


És az elmaradhatatlan körömmargarétás színpróba: fehér, menta, sötétkék, sötét szürke. Azt kell mondanom, hogy mindegyik színen nagyon tetszik, bár a fehéren kicsit elvesznek a "fehér" glitterek (oldalt, az árnyékosabb részen azonban megcsillannak azok is).


Hogy tetszenek a lakkok?

17 megjegyzés:

  1. Itt találsz még képeket a deep forest-ről, kukkants be! :) Ez a glitteres megoldás pedig nagyon jól áll ennek a lakknak.
    http://barkingbeauty.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  2. Szia! Ahol én szoktam a Moyrákat venni, én se láttam ezt a kollekciót, lehet egyre gondolunk. :) Itt viszont mindig megtalálhatod: Star Nails Műköröm üzlet 4024 Debrecen Piac utca 60.
    Nyitvatartás: H-P 8-17-ig, Szombaton:9-12-ig

    VálaszTörlés
  3. Ezen a kék moyra lakkon már hetek óta gondolkodok én is, és a fotóid alapján egyre biztosabb, hogy meg fogom venni. És az a röhej ,hogy ez a kék glitteres fedőlakk is szuperül néz ki rajta, pedig más színekhez illene inkább (elvileg), de kb a kéken tetszik legjobban :)

    VálaszTörlés
  4. Ez a Moyra lakk csodás! :) Be kell szereznem. :)
    A topper is tetszik, különösen fehéren, úgy kapásból a Frozen ugrik be róla. :D

    VálaszTörlés
  5. Nagyon menő fedőlakkal!!! *_* És szerintem Neked nagyon jól is áll, én magamon nem szerettem annyira :/

    VálaszTörlés
  6. Örök hálám a fedőlakkos glitteres megoldásért, máskülönben egy életen át retinakárosodásom lett volna :D kiégett a szemem ettől a kékségtől :D

    VálaszTörlés
  7. gyönyörű ez a moyra *.* eddig nem voltam oda érte, de már igen :))) a golden rose is szép *.*

    VálaszTörlés
  8. Szuper együtt a kettő! :))

    VálaszTörlés
  9. Kék a kéken, irtó jó :) Legszívesebben az egész kollekciót megvenném a Moyrától. Szerintem sárgán is jó lehet a fedőlakk.

    VálaszTörlés
  10. barking Blondie: Úúú, köszi! Most már tuti, hogy megveszem a Deep Forestet is :)
    Karolina Nagy: Köszi a tippet, be fogok nézni. Amúgy én a Perfect Nailsre gondoltam (azt hiszem az a neve), a nagyállomás felé van, amikor utazok hazafelé akkor szoktam benézni.
    suzie: Vedd meg, szerintem nagyon szép! Talán az egyik legkülönlegesebb a Moyrától. A glitteres nekem a szürkén is nagyon tetszik. De még lehetne kísérletezgetni vele, szerintem lilán is jól mutathat.
    Moon Angel: Csak ajánlani tudom mindkettőt :)
    Rita Szelestei: Köszi. Kár, hogy magadon nem tetszik annyira. Pedig a képeid alapján én azt mondanám, hogy hozzád is illik :)
    Nóra: Szépséges szerintem is ^^
    Megaera: :D :D bocsiiii.
    Liza Magyar: Örülök, hogy tetszik :)
    Lolli: Ugye? Pedig nem is gondolná az ember...
    Manna: Bizony ám :)
    Audrey80: Elég jóra sikerült ez a kollekció szerintem is! Biztos sárgán is jól mutatna, én pasztellen tudnám a leginkább elképzelni.

    VálaszTörlés
  11. Húha! :) Ez az üzlet is a Nagyállomás közelében van és nem is tudok arrafelé másikat, lehet, hogy itt gondolunk egyre? :)) A Perfect nailsnek úgy tudom a Darabos utcán van üzlete. :)

    VálaszTörlés
  12. Karolina Nagy: Na utána néztem, és a Star Nails az amire gondoltam (én is). Csak valamiért úgy rémlett, hogy P-vel kezdődik az üzlet neve :D De ott 2-3 hete nem volt még kint az Aqua Jeans kollekció sajnos. Lehet azóta már kint van...

    VálaszTörlés
  13. Ooo, biztos pont lecsúsztál róla, mert én okt 20 körül tértem be és akkor már volt. Ide minden késve érkezik :) Nem tudom mennyire fedezted fel az üzleteket, de ha tudok adni tippet, akkor szólj! :)

    VálaszTörlés
  14. Eszembe nem jutott volna őket együtt felkenni, és tessék: nagyon tetszenek együtt :-) Jó kis lakk ez a GR, bár nem tudom, kihasználnám-e, de majd megvizslatom élőben :-)

    VálaszTörlés