péntek, november 28, 2014

Lakkteszt | Colour Alike 537


A két holografikus Colour Alike után jöjjön az 537-es a Duochrome kollekcióból. Már az elején lelövöm a poént, semmi duokróm nincs ebben a lakkban, legalábbis az én olvasatomban nem itt kezdődik a duokróm. Miután túltettük magunkat a csalódáson akkor elmélyedhetünk a lakk szépségében, mert kétséget kizáróan szép (legalábbis azoknak akik szeretik ezt a színvilágot) és nem utolsó sorban kiváló minőségű lakkról van szó.
A minőségéről ugyanazt tudom elmondani, mint a másik kettőről, már 1 rétegben is majdnem fed, alig csíkozódik (távolabbról nézve egyáltalán nem látszik). Kicsit lassabban száradt mint a két holografikus társa, de még simán belefér az átlagos kategóriába. A képeken fedőlakk nélkül látjátok, egész szép fénye van.
Az én olvasatomban ez inkább egy metál finishű lakk. A színe olívazöld, de fénytől függően lehet sárgásabb vagy élénkebb zöld. Mivel én szeretem a zöldet, pláne ha ilyen "barokkos" formában nyilvánul meg, ezért nekem nagyon tetszik, igazán magaménak érzem. Ellenben azzal is tisztában vagyok, hogy az átlagnak ez túl libaf*s zöld :D de nincs ezzel semmi gond.
A képek az udvaron készültek, ebben a jó kis napfény mentes, szürke fényben.
A bejegyzés alján lesz egy összehasonlító kép a holografikus változatával is!







A következő kép ablak mellett, enyhe megvilágítás mellett készült. Itt látszik pl. a mutató ujjamon, hogy mennyire élénk is lehet a lakk, ha megcsillan rajta a fény.Kár, hogy napsütésben nem tudtam megörökíteni.



És jöjjön pár összehasonlító kép az 537 (H)-val. Láthatjuk, hogy a holos változat színében fakóbb, de ha fény éri akkor a holografikus effekt ezt bőven kárpótolja. Nekem mindkettő nagyon tetszik, örülök, hogy megvettem őket.


Hogy tetszik?

7 megjegyzés:

  1. Az hiszem, én az átlag vagyok, akinek ez inkább csak máson tetszik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Hát igen, nem egy mindennapi szín, az biztos.

      Törlés
  2. Szép, de annyira nem hatnak meg ezek a lakkok, magamon meg abszolút nem tudnám elképzelni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nagyon magaménak érzem őket. Idén nagyon rápörögtem erre a metál/duokróm vonalra.

      Törlés
  3. Nekem meg még másokon se tetszik. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D :D háháh Majd hozok vele nail artot is, hátha kisebb dózisban már elfogadhattóbb.

      Törlés
  4. Nekem tetszeni szoktak a hasonló perverzzöld lakkok, és nyomdaalapként felhasználva már abszolút el tudom képzelni másokon is :-) Kíváncsi vagyok, mit alkotsz majd vele :-)

    VálaszTörlés