szerda, január 15, 2014

HAUL | Makeup


Ahogy ígértem mostanában lesz pár HAUL bejegyzés, ma a sminkelés területét veszem céltűzbe. Tervezem egyébként bővíteni a blogot smink témával. Ne várjatok majd nagy világmegváltást tőlem, csak kezdő csetléseim-botlásaim szeretném megmutatni.
Na szóval a mai posztban 3 terméket láthattok. A Sleek Storm palettát és a pirosítót (Flamingo árnyalat) a Makeup Plazától rendeltem. Ezek az első Sleek termékeim, ami azt illeti még szemhéjfesték palettám sem volt soha, csak pár trióm volt különböző drogériás márkáktól. A mindennapi smink során szeretek megmaradni a naturális vonalon, ezért sokáig nem éreztem szükségét hasonló paletta beszerzésére. Egy ideje viszont elkezdett jobban érdekelni a téma, ezért úgy döntöttem Sleek-éktől választok magamnak egy olyan palettát, amit maximálisan ki fogok tudni használni, hiszen ebben matt színek is vannak, illetve az esti és nappali smink is megoldható vele. Ez a paletta pedig a Storm. Na nem is írok róla többet, mert tervezem tesztelni is, de eddig teljesen meg vagyok vele elégedve.




Pirosítót is szerettem volna rendelni, méghozzá egy ütősebbet. A Flamingo pedig ütős :D 


A Makeup Markettől pedig egy Kryolan DermaColor korrektort rendeltem, mert szerettem volna egy nagyon jól fedő korrektort. A színt kicsit elnéztem, ez a D4-es, ami tökéletes lesz nyárra, viszont így télen túl hóka vagyok hozzá :D Úgyhogy ebből hamarosan újra rendelés lesz, ezúttal valószínűleg a D1-es árnyalatot fogom választani. Ha ez meg túl világos lenne akkor sincs gond, majd úgy keverem a kettőt, hogy jó legyen :)


Hamarosan (értsd a héten :D) csodás lakkokat fogok mutizni, jajj már alig várom :D És az Instát is fogom frissíteni többet, csakhát ugye gondolom nem vagytok kíváncsiak tankönyvek és jegyzetek tömkelegére, mert egy jó ideje már csak azok vesznek körbe :/

Ti vettetek mostanában valami jót?

4 megjegyzés:

  1. Jaj, ez a pirosító valami csodaszép! A paletta megvan nekem is, még gofris korából, de azt hiszem, ennek jobban áll a sima külső :-)

    VálaszTörlés
  2. Flamingo pirosító van nekem is, és nagy a szerelem köztünk még mindig! Pedig lassan egy éve megvan, és alig fogyott belőle. Annyira erős, hogy épp csak meglegyintem az ecsetemet, és már meg is kaptam azt a természetes pírt, amire vágyom. :D :)

    VálaszTörlés
  3. Én az Ultra Matte Darks-ra és az Oh So Special palettára ácsingózok most. :) De ez is nagyon szép. :)

    VálaszTörlés
  4. De szép a paletta meg a pirosító is :)

    VálaszTörlés