vasárnap, november 10, 2013

Nail Club - Őszi falevelek


Egy hatalmas mérföldkő eljövetele történt meg ma. Én is egy lehettem a Nail Clubos lányok közül, tagja lehettem ennek a nagyszerű csapatnak.
Az egész múlt hétvégén kezdődött, amikor is egy email fogadott Nail Club címmel. A szemem hiába mondta az agyamnak, hogy igen, Ingrid írt neked emailt, amiben felkért a csapat nevében vendégbloggernek, az agyam továbbra sem akarta elhinni. Hiszen mit is kereshetnék a nagyok között alig 5 hónaposan, kis pisisként. A 3. olvasásra már kezdett eloszlani a köd és felfogtam végre milyen kiváltságos helyzetbe is kerültem. Hatalmas megtiszteltetés ez számomra, hogy részese lehetek a csapatnak. Amióta elkezdtek tevékenykedni mindig figyelemmel kísértem őket és még csak álmodni sem mertem arról, hogy egyszer én is csatlakozhatom közéjük. De ma elérkezett ez a pillanat is, remélem nem fogok csalódást okozni :)
Köszönöm szépen Nail Clubos lányok a bizalmat! :)

A téma az őszi falevelek volt, ami előtt nem álltam teljesen ötlettelenül, ugyanis pár hete ez volt a téma az őszi körömkihíváson is levél/levélhullás címmel. Az akkor készített manikűrt ITT megnézhetitek ha lemaradtatok volna róla. A mai koncepció egy kicsit sötétebbre, borúsabbra sikerült. Ahogy egyre haladunk a tél felé, a gyönyörű színekben pompázó falevelek egyre fakóbbak, barnábbak, koszosabbak lesznek. Próbáltam ezt a vonalat megfogni a mai manikűrnél. No de elég is a dumából, lássuk mit sikerült összehoznom:


Szivacsos technikával alakítottam ki a bordós-sárgás levélszínt, majd pelyhes lakk került rá, amit a végén lemattítottam. Még mindig ez az a módszer ami számomra a leginkább "faleveles" hatást kelt :D. A nude alap is matt fedőlakkot kapott, majd erre került feketével a külső keret illetve a leveles díszítés.
Régebben nem tetszettek ezek a keretes, outlined manik, pláne nem feketével (színes változatot már készítettem, ITT meg lehet kukkantani), de most úgy éreztem ez kell a manikűrnek.
Nekem tetszik a végeredmény, bár bevallom kicsit furi ha hirtelen ránézek a fekete keret miatt, de pont ettől érzem különlegesnek.





Felhasznált lakkok:
Jollie France 59, Jollie France 12, Lovely Gloss Like Gel 237, Lovely Christal Strenght 26040 (ilyen létezhet? :O), Astor 380 Sienna Rouge, NYC 294 Lexington Yellow, H&M Beige, H&M Brown, Vollaré Flash 414, E.L.F. Fairy Dust, Moyra Matte Top Coat) 


A mai I Need Inspiration! holnap reggelre lesz halasztva, ne aggódjatok nem maradtok inspirációs képek nélkül ;) és ráadásul Nails Edition lesz!
Yes or No az outlined manikűrre? Nekem egyre jobban tetszenek :)


20 megjegyzés:

  1. iszonyatosan jó lett :)
    (roni)

    VálaszTörlés
  2. Fantasztikus! Nagyon szuper lett, ezt profin összeraktad! :)

    VálaszTörlés
  3. úristen, a tiéd lett a mostani kedvencem! :) szupi :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tetszenek a színek, szerintem egészen fantasztikus lett! :) Tényleg nagyon gyönyörű!

    VálaszTörlés
  5. Hmm szép lett! Bár még nem sikerült megbarátkoznom az ilyen kerestes manikkal... -.-' Nekem anélkül jobban tetszene. :) De maga az ötlet iszonyat jó! :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép lett :O Gratulálok ;)

    VálaszTörlés
  7. Wow! Extra jó mani :) Szép lett :)

    VálaszTörlés
  8. Szép, különleges lett :)

    VálaszTörlés
  9. nagyon szuper lett.imádom az alapszínt.

    VálaszTörlés
  10. mattosító lakkot lehet még valahol beszerezni? :)

    VálaszTörlés
  11. Nagyon ügyes vagy, különleges, tetszik :)

    VálaszTörlés
  12. Nagyon szép lett, nagyon jó lett :)

    VálaszTörlés
  13. Köszi lányok a sok hozzászólást, nagyon aranyosak vagytok:)

    Névteen: Matt fedőlakkot Rossmannban tuti kapsz, szerintem majdnem minden ott megtalálható márkának van ilyen fedőlakkja, vagy fodrászkellékesnél is tuti találsz, Moyrát vagy valami mást.

    VálaszTörlés
  14. Mint egy festmény, rohadt jó let! *.* Grat! :)

    VálaszTörlés
  15. Those are really artistic nails! it's nice that you have mixed with matt and glossy too. Now My nails look so boring... http://shoptravelfood.blogspot.hu/2013/11/supernatural-nail-colour.html

    VálaszTörlés