hétfő, november 11, 2013

Lakkteszt: Orly Chocolat Blanc & Come Clean


Ezzel a két lakkocskával nagyon rég adós vagyok, de végre sikerült őket befotózni, ráadásul ez inkább egy összehasonlító bejegyzés lesz, mert így egymás mellett jobban látszik a kettő közti különbség.
Mindkét lakkhoz akciós áron (490Ft) jutottam hozzá a Perfect Nails honlapján.


Amiben megegyeznek: 18 ml űrtartalom, folyékony állag, gyorsabb száradási idő, átlagos ecset, 3 rétegben fednek tökéletesen, de már 2 réteggel is elég szép fedést lehet elérni (bár ezeket nyilván nem teljes fedésre tervezték, hanem francia manikűrhöz, a Chocolat Blancot legalábbis tuti, a csomagolásából ítélve.).

Amiben különböznek: szín. Mindkettő egy inkább barackosabb nude árnyalat (a Chocolat Blancot a Perfect Nails honlap fehércsokoládé színűnek, a Come Cleant pedig csontszínűnek írja le), viszont a Come Clean mikro csillámokat tartalmaz, egyfajta gyöngyházas finisht kapunk. De ez nem az a tolakodó, nagymama feelinges gyöngyház, hanem egy finom, arany csillogás. A fenti képen látszik is, hogy mennyire hasonló a két lakk, a mikrocsillámokat inkább csak napsütésben, közelről szemlélve lehet észrevenni. Ami hajszálnyit eltérnek még egymástól az az, hogy a Come Clean egy kicsit világosabb. De ez a képeken nem nagyon látszik.



Mivel neten rendeltem a lakkokat és swatchot sem nagyon találtam róluk (legalábbis nem elfogadható minőségben) ezért megrendeltem mindkettőt. Így utólag elég lett volna a Chocolat Blanc is, a gyöngyházas Come Cleant nem fogom olyan sokszor használni, mert nude lakkok terén nem nagyon preferálom a csillámokat.
Mindkét lakkot lehet használni glitter sandwich-hez, úgyhogy nem fognak kárba veszni.


Nektek melyik tetszik jobban?

6 megjegyzés:

  1. Nagyon szép :O Nekem a Come Clean jobban tetszik a mini csillámok miatt, de a másik is szép, az egy kicsit hasonlít a Lovely Pearl Base lakkjához :)

    VálaszTörlés
  2. Come clean nagyon tetszik.de nem tudom ki tudnám-e használni. viszont rajtad nagyon tetszik:)

    VálaszTörlés
  3. Chocolate Blanc nagyon tetszik, igazi diszkrét szín, megy mindenhez. A másik a gyöngyház miatt annyira nem jön be.

    VálaszTörlés
  4. A CB tetszik jobban, nem szeretem a gyöngyházfényt :) én sem tudnám kihasználni, rajtad viszont jól mutat ;)

    VálaszTörlés
  5. mind a kettő szép, elfogadnám őket. (:

    VálaszTörlés