kedd, július 02, 2013

Hé, ez nem is pelyhes! - Lakkteszt



Már egy ideje futom a köreimet a rég áhított pelyhes lakkért. Anno az Essence-esről lemaradtam, Bp. nagyon messze van nekem, úgyhogy gondoltam majd rendelek valahonnan. Color Clubosat szerettem volna, az minőségben és árban is jó. A pelyhes körömlakk neve Snow Flakes, google barátunk sok szép swatchot mutatott, na mondom: Nekem ilyen kell! Addig húztam-halasztottam a dolgot (közben folyamatosan ment az ájuldozás, hogy milyen gyönyörű), amíg az egyik ismerősöm meglepett vele.
Csakhogy amikor kibontottam a csomagot nem a várt pelyhes hatás fogadott :( Az üveg alján pedig ott a kis matrica. Persze azt könnyen kicserélhették. Szóval nem lett pelyhes lakkom (már úton van E.L.F.-éktől :D), de kaptam helyette egy másik csodát. A szín/csillogás nagyon hasonló, mint a pelyhes lakkoknak, azonban kis kör alakú glitterekből áll. Azt kell mondanom, hogy nagyon megszerettem. Persze mindig amikor ránézek ott bújkál bennem a csalódottság :D
Már átnyálaztam a hivatalos Color Club honlapot, hogy melyik lakk lehet ez, de nem találtam. Ha valaki tud róla valamit az jelezzen :)
És jöjjenek a képek.



A gyűrűs ujjamon 2 réteg Color Club látható alaplakk nélkül. A középső ujjamon 2 réteg, míg a mutató ujjamon 1 réteg van. 
Az alaplakk egy rég összekutyult franken lakk (majd olyat is mutatok ami ebben a században készült :D).
A "Snow Flake"-ről annyit, hogy csillámos körömlakk ellenére elég gyorsan szárad, viszonylag folyékony állagú, könnyen terül. Nagyon sok glitter kerül a körömre már 1 rétegben is. Kettőben meg igazi csillám-parádé :D
Majd be fogom mutatni más színű körmökön is, sokat fogom hordani, nagyon tetszik.




10 megjegyzés:

  1. Szerintem itt az lehetett, hogy kétféle Snowflake nevű lakkja van a Color Clubnak, és te pont nem a pelyheset kaptad :) Látod itt van: http://www.ohthreeohfour.com/2013/06/iridescentopalescent-glitter-comparison.html

    Egyébként ez nagyon szép, nem lőtt mellé nagyon az ismerősöd :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Áháááá :) Értem már. Ez amúgy csak számomra logikátlan? Hogy 2 fajta, de ugyanazon a néven szereplő lakkjuk van? :D Áh, mindegy is, ez is nagyon tetszik. Az E.L.F.-es pelyhes meg már úton van :) Bár amilyen szerencsém van azzal is lesz gubanc, már látom előre :D Köszi az infót!

      Törlés
    2. Igen, eléggé hülyeség, de nem ez az első eset. Az OPI-nak van egy Bubble Bath nevű lakkja, ami egy időben tejfehér színű volt, most pedig már csak rózsaszínként lehet kapni. Erről persze senkit nem értesítettek :)

      Törlés
  2. Szerintem ez is nagyon szép, irizáló glitterek vagy nem is tudom minek nevezzem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szép bizony, nekem is tetszik. A fotók nem hozzák át teljesen, de nagyon hasonló a "színe" mint a pelyhes lakkoknak.

      Törlés
  3. Válaszok
    1. Igen, feldob minden körömlakkot, próbáltam már nude lakkal meg mentával is, mindkettővel gyönyörű. Majd a sötétebb lakkokra is kíváncsi leszek, de biztos nem fogok csalódni :)

      Törlés
  4. Válaszok
    1. Igen az, csak azért ott van bennem, hogy ha kicsit több a szerencsém, akkor már a kezemben tudhatnék egy pelyhes lakkot :D Amiről egyébként a Te blogodon láttam először képet :)

      Törlés
  5. Pedig szép színe van:) olyan, mint az essence Hello holoja :) az a kedvencem ;)

    www.laurenkoromlakkgyujtemenye.blogspot.com

    VálaszTörlés